*1η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Η Κάλιαρι πανηγύρισε τη νίκη μόλις σε μία από τις οχτώ τελευταίες πρεμιέρες της Serie A: Το 2013 με αντίπαλο την Αταλάντα (δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες).

*Η Σπέτσια δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στις 16 τελευταίες αγωνιστικές.

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΚΑΛΙΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Απογοητευτική κρίνεται η πορεία της Κάλιαρι την προηγούμενη σεζόν, έδωσε τεράστια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Σέριε Β την οποία και κέρδισε. Ανέβασε στροφές στην τελική ευθεία έχοντας ρεκόρ 4-3-1 στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές: Καθοριστική ήταν η νίκη επί της Πάρμα στη Σαρδηνία (4-3) στις 17 Απριλίου στην οποία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ (3-2) στις καθυστερήσεις με γκολ των Περέιρο και Τσέρι.

Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παραμένει ο Λεονάρντο Σέμπλιτσι που πήρε σκυτάλη από τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στις 22 Φεβρουαρίου. Αποκτήθηκε έναντι 10 εκ. ευρώ ο Μαρίν (ΜΕ) από τον Άγιαξ, ήρθε ο Ζάπα (ΑΜ) έναντι 3,5 εκ. ευρώ από την Πεσκάρα. Δανείστηκε Στρούτμαν (ΜΕ) και Ντάλμπερτ (ΑΜ) από Μαρσέιγ και Ίντερ, αντίστοιχα, ενώ ελεύθερος αποκτήθηκε ο Όμπερτ (ΑΜ).

Ο Ντεσπότοφ (ΜΕ) παραχωρήθηκε στη Λουντογκόρετς (ΜΕ) έναντι 2 εκ. ευρώ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους με Μπράνταριτς (ΜΕ) και Ασαμόα (ΜΕ). Δεν πρόκειται να αλλάξει το αγαπημένο του 3-5-2 ο προπονητής Σέμπλιτσι, θέση βασικού θα πάρει ο Νάντεζ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθούν οι Ζοάο Πέδρο και Παβολέτι.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Πίζα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Μαρίν (28′), Καράτσιολο (36′ αυτ.) και Ντεϊόλα (45+3′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μασούτσι (67′).

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (bet365 παίξε νόμιμα)

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΣΠΕΤΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην παρθενική συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας η Σπέτσια κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς, έξι περισσότερους από την 18η Μπενεβέντο. Όπως αναμενόταν ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των “μικρών αετών”, τη θέση του πήρε ο Τιάγκο Μότα με θητεία σε Τζένοα και Παρί Σεν Ζερμέν Κ19. Δανεικοί αποκτήθηκαν οι Κοβαλένκο (ΜΕ) και Κόλεϊ (ΜΕ) από Αταλάντα, έναντι 3,2 εκ. ευρώ ήρθε από την Τουλούζ ο Αμιάν (ΑΜ).

Ο Λέο Σένα (ΜΕ) μετακόμισε από την Ατλέτικο Μινέιρο έναντι 2 εκ. ευρώ. Αποχώρησαν οι Ρίτσι (ΜΕ), Ισμαίλι (ΑΜ), Γκαλαμπίνοφ (ΕΠ) και Ακάμπορα (ΜΕ). “Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση για την οποία προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Τιάγκο Μότα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Πορντενόνε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Έρλιτς (39′) και Νικολάου (45+3′), μείωσε ο Φολορούνσο με πέναλτι στο 51′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόλεϊ (83′ πεν.).

ΣΠΕΤΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Κάλιαρι – Σπέτσια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ