Interwetten: Πλήθος αγορών στο Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία (22/08)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 17:30, Μπάγερν Μονάχου και Κολωνία κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga, με την Interwetten, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκπληξη έκανε η Μπάγερν Μονάχου, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Γκλαντμπαχ εκτός έδρας. Πλησίασε σε αρκετές φάσεις στην περιοχή των αντιπάλων, με μηδενικά αποτελέσματα. Στο γρήγορο γκολ τον γηπεδούχων, με τον Πλεά στο 10λεπτο απάντησε ο Λεβαντόφσκι στο 42ο λεπτό.

Με το δεξί μπήκε η Κολωνία στη νέα σεζόν της Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας το παιχνίδι από την Χέρτα Βερολίνου εντός έδρας με 3-1 και ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι, από το πρώτο 5λεπτο, πήραν γρήγορο προβάδισμα, με γκολ από τον Γιόβετιτς. Μετέπειτα, ο Μοντέστ έφερε την ισοφάριση (41΄), με τον Κάιντς να κλειδώνει με δύο τέρματα τη νίκη (52΄+55΄).

Βλέποντας τις αποδόσεις τις interwetten, με μεγάλη διαφορά τον πρώτο λόγο για το τρίποντο έχει η Μπάγερν Μονάχου. Αναλυτικά, ο άσος βρίσκεται στο 1.15, το “Χ” στο 8.75, και το διπλό στο 17.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχουν έχουν μπει τέσσερα ή περισσότερα τέρματα (στο 1.70 το Over 3.5)
  • Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Κολωνίας έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες (στο 1.95 το Goal/Goal)