15η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών (έως 2.000 άτομα).

*H Ρόσενμποργκ μετρά 6 διαδοχικές νίκες εναντίον της Μιεντάλεν ανεξαρτήτως έδρας.

*Χωρίς ισοπαλία σε σύνολο 7 αναμετρήσεις στην ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΜΙΕΝΤΑΛΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μιεντάλεν δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τρούμσε (2-3) για το πρωτάθλημα. Γύρισε στο ματς από το 0-2, ισοφάρισε σε 2-2, όμως με γκολ στις καθυστερήσεις ηττήθηκε. Πριν από αυτό δεν είχε προβλήματα στην αναμέτρηση Κυπέλλου εναντίον της Νοτόντεν επικράτησε εύκολα με 0-3 και συνεχίζει στη διοργάνωση. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στα χαμηλά της κατάταξης, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα πρόσφατα τέσσερα ματς στην Eliteserien. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός δράσης ο μέσος Σίσταντ εξαιτίας τραυματισμού. Αμφίβολος ο Σβέεν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 2-3 εντός έδρας από την Τρούμσε, για το πρωτάθλημα. Στο 23’ ο Τότλαντ σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου, ενώ στο 46’ Μίκελσεν έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 59’ ο Βάλσταντ μείωσε σε 1-2 και στο 65’ ο Έρικσεν ισοφάρισε σε 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Γένσεν σκόραρε για την Τρούμσε το τελικό 2-3.

Μιεντάλεν Στατιστικά

*4 σερί ματς με over 2.5 (δες το στη betshop)

*4/6 παιχνίδια τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*Δέχεται γκολ σε 5/7 ματς ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΡΟΣΕΝΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρόσενμποργκ επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι το φαβορί της σειρά με τη Ντομζάλε (1-2), σημείωσε δύο νίκες και προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί, την περιμένει η γαλλική Ρεν, με το εμπόδιο να είναι αρκετά υψηλότερο. Ενδιάμεσα της διακοπής του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών αγώνων, έκανε δύο… επίσημες προπονήσεις για το θεσμό του Κυπέλλου, εναντίον υποδεέστερων αντιπάλων και πήρε ισάριθμες προκρίσεις. Μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς στη Eliteserien. Είναι εκτός αποστολής οι Χένρικσεν, Σέλμπρεντ και Βίντερσχαϊμ-Πολ εξαιτίας τραυμαρισμών.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Ντομζάλε, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο 34’ ο Πόντλογκαρ σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 48’ ο Χολμ ισοφάρισε για τη Ρόσενμποργκ, ενώ στο 86’ ο Βέκια πέτυχε δεύτερο τέρμα και ολοκλήρωσε την ανατροπή. 

Ρόσενμποργκ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*4/5 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/7 ματς εκτός έδρας

Μιεντάλεν –  Ρόσενμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ