Ποντάρισμα στον παράγοντα έδρα

Ανανεώθηκε:
Rubin Kazan Stadium

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν επαληθεύτηκε το ποντάρισμα της χθεσινής στήλης, ο Τούχελ και η Τσέλσι έκαναν το καθήκον τους και σήκωσαν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, καθώς ήταν το φαβορί, όμως το έκαναν στη διαδικασία των πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια για να πληρωθούμε τον άσο.

Το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο από αναμετρήσεις ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ και το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά, όλα τα ματς της ημέρας παίζουν στην Interwetten με πλήθος στοιχημάτων!

Ρούμπιν Καζάν – Ράκοβ Τσεστόχοβα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά ματς, πολλές επιλογές για ποντάρισμα, όμως αυτό δεν είναι πάντα το καλύτερο για την τσέπη μας και το ταμείο. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε κάπου, σε λίγα παιχνίδια, τα οποία θα μπορούμε να μελετήσουμε καλύτερα ώστε να βγει το σωστό ποντάρισμα. Από το σημερινό “σεντόνι” αναμετρήσεων, κράτησα εκείνη στη Ρωσία ανάμεσα στη Ρούμπιν Καζάν και τη Ρόκοβ Τσεστόχοβα.

Ρούμπιν Καζάν – Ράκοβ Τσεστόχοβα

– Η Ρούμπιν Καζάν μπορεί να μην κατάφερε να  πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Ράκοβ στην Πολωνία, ωστόσο, έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και θα παίξει με το ηθικό στα ύψη. Η ομάδα του Σλούτσκι επικράτησε της Αχματ Γκρόζνι με σκορ 2-1 εντός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς και έκανε το απόλυτο νικών σε τρεις αγωνιστικές. Αναμενόμενα είναι στην κορυφή της κατάταξης, μαζί όμως με Ζενίτ και Ντινάμο Μόσχας. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια έως τώρα, έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε τρία από αυτά.

– Η Ράκοβ έχει δώσει επίσης τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τη σημερινή αντίπαλό της, πήρε δύο νίκες και υπέστη μία ήττα. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βίσλα Κρακοβίας με σκορ 1-2. Έκανε ανατροπή στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες. Μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε διάστημα πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σούντουβα χωρίς να τη νικήσει ή να σκοράρει. Δύο ματς με 0-0 και πρόκριση εν τέλει στα πέναλτι. Μετρά 3/5 ματς με N/G.

Η Ρούμπιν Καζάν έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση διότι αγωνίζεται εντός έδρας. Σκληροτράχηλη ομάδα τη Ράκοβ, δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια του παράγοντα έδρα, αναμένεται να κάνει τη διαφορά απόψε. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.90.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Ρούμπιν Καζάν – Ράκοβ Τσεστόχοβα | 1 @ 1.90

Ρούμπιν Καζάν – Ράκοβ Τσεστόχοβα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ