*Τρίτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αγώνες ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Αστάνα, καθώς η φυσική έδρα της Σαχτιόρ Καραγκαντί δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ.

*Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης τον νικητή του Σπάρτα Τρνάβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Κόλος Κοβαλίβκα – Σαχτιόρ Καραγκαντί 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Καζακστάν, -)

Έμεινε όρθια στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα η Σαχτιόρ Καραγκαντί, παραχωρώντας “λευκή” ισοπαλία (0-0) με την Κόλος Κοβαλίβκα. Ήταν ανταγωνιστική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αμύνθηκε να κρατήσει το μηδέν απ’ τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες και το κατάφερε χάρη κυρίως στην αστοχία της ουκρανικής ομάδας.

“Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι και εκεί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”, είπε ο κόουτς Αντίεφ. Να αναφέρουμε πως στον προηγούμενο προκριματικό γύρο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στα πέναλτι τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Δεν έχει υποχρεώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα απ’ τις αρχές του περασμένου Ιούλη, το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται σε διακοπή και επαναρχίζει μέσα Σεπτέμβρη. Εκεί, προβληματίζει έντονα με την παρουσία της, μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών μετράει απολογισμό 5-4-10 και βρίσκεται στην 11η θέση και στο +4 απ’ τα “κόκκινα”. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι Μπακάεβ, Τσοτσίεφ και Αλισάουσκας, αμφίβολος ο Χουμπούλοφ. Αντίθετα, διαθέσιμα είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι επιθετικοί Ουμάεβ και Κάζιν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κόλος Κοβαλίβκα στο πρώτο παιχνίδι. Ο βασικός της στόχος ήταν το μηδέν παθητικό, τον πέτυχε, παρότι απ’ το 76’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στο pamestoixima).

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουκρανία, 171)

Δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο παιχνίδι η Κόλος και είναι αναγκασμένη να πάει και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Καζακστάν. Μπορεί να είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Από την αποβολή της αντιπάλου και έπειτα έψαξε το γκολ της νίκης, αλλα ήταν απελπιστικά άστοχη στα τελειώματα.

“Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι, πάμε να δείξουμε την ανωτερότητα μας στη ρεβάνς”, το μήνυμα το κόουτς Κοστίσιν. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τώρα, η Κόλος πραγματοποιεί συμπαθητικό ξεκίνημα, στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Βέρες Ρίβνε εκτός έδρας και τη 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Μέταλιστ εντός έδρας. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μινάι, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη ρεβάνς στο Καζακστάν. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σαχτιόρ Καραγκαντί στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έπιασε καλή απόδοση, συνάντησε δυσκολίες, πίεσε αφόρητα την αντίπαλο από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 7/8 πρόσφατα παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 5/7 τελευταία ματς.

Σαχτιόρ Καραγκαντί – Κόλος Κοβαλίβκα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ