*Τρίτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρας της Βασιλείας (12/08).

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τσουκαρίτσκι και Χάμαρμπι στον επόμενο γύρο.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά σε επίπεδο Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1972, όταν σημειώθηκαν 2 νίκες γηπεδούχων. 

ΟΥΙΠΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουγγαρία, 316)

Η Ούιπεστ ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, καθώς δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας, με αντίπαλο την Πούσκας (1-2). Ωστόσο, έκανε δύο νίκες στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και πήρε μια άνετη πρόκριση για να βρει απέναντί της πλέον την ισχυρή Βασιλεία. Αντιμετώπισε τη Βαντούζ, την οποία νίκησε με σκορ 2-1 εντός έδρας και 1-3 στη ρεβάνς εκτός έδρας.

Σαφώς ικανοποιημένος ο τεχνικός Μίκαελ Ένινγκ, όμως θα είχε πολλά να πει στους παίκτες του ύστερα από την αποτυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή έχει επικίνδυνη έξοδο, πάει στην έδρα της Ντέμπρετσεν με στόχο το πρώτο “τρίποντο” στις εγχώριες διοργανώσεις. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αναφέρθηκαν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για το ευρωπαϊκό ματς,  

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας από την Πούσκας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 43’ ο Μπαλούτσα σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 56’ ο Ζοάο Νούνες πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 64’ ο Κατόνα μείωσε σε 1-2 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ούιπεστ Στατιστικά

*6 σερί ματς με G/G (δες το στη bet365)

*4 σερι επίσημα παιχνίδια με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ελβετία, 29)

Η Βασιλεία διέλυσε τη Σιόν (6-1) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και πάει με άγριες διαθέσεις στο ματς των προκριματικών εναντίον της Ούιπεστ. Σκόραρε πέντε τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, μην αφήνοντας ελπίδες στον αντίπαλο για κάτι θετικό, ούτε αμφιβολίες για το ποια ομάδα είναι το αφεντικό. Αναλόγως και τα δύο ματς για τον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Γουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα την Παρτιζάνι Τιράνων.

Νίκησε δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις και με συνολικό σκορ 5-0, είναι στον επόμενο γύρο. Φυσικά, έχει βλέψεις για τους ομίλους της διοργάνωσης. Έχει σημειώσει τέσσερις διαδοχικές νίκες στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει. Είναι μια ομάδα με αμέτρητες συμμετοχές και διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει καταφέρει να φτάσει τρεις φορές στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2012-13.

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 6-1 εντός έδρας της Σιόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 4’ ο Κασάμι έκανε το 1-0, ο Σέρχιο Λόπεθ στο 16’, ο Κέμερτ στο 21’, ο Εσπόσιτο στο 42’ και ο Αρτούρ Καμπράλ στο 44’ πέτυχαν γκολ για το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ζεγκρόβα στο 55’ σκόραρε για το 5-0 και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88’ με πέναλτι του Στόιλκοβιτς. 

Βασιλεία Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις με No Goal

*3/5 ματς με under 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 7/10 τελευταία εκτός

Ούιπεστ – Βασιλεία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ