Bet365: Βίμποργκ – Μίντιλαντ με πλήθος αγορών (31/07)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 17:00, Βίμποργκ και Μίντιλαντ κοντράρονται για την 3η αγωνιστική της Α’ Δανίας και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Βίμποργκ – Μίντιλαντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα καλό ξεκίνημα έχει κάνει η νεοφώτιστη Βίμποργκ στην ανώτερη κατηγορία. Ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Νόρτζελαντ εκτός έδρας με 1-2. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε από το γήπεδο της Μπρόντμπι με το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ από το 21′, ο Κράμερ στο 68′ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στις νίκες επέστρεψε η Μίντιλαντ την προηγούμενη αγωνιστική του δανέζικου πρωταθλήματος. Δεν δυσκολεύτηκε, απέναντι στην Άαλμποργκ εκτός έδρας (0-1), με τον Μπρουμάντο να σκοράρει στο 28′ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Είχε προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας από την Οντένσε εντός έδρας με 1-2. Μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την παρουσία της στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Σέλτικ με 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-1, πρώτο ματς 1-1).

Στις αποδόσεις της Bet365, η Μίντιλαντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 3.25, το “Χ” στο 3.50 και το διπλό στο 2.15.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις