Bet365: Ζαλγκίρις – Φερεντσβάρος με πλήθος αγορών (27/07)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 20:00, Ζαλγκίρις και Φερεντσβάρος διεκδικούν θέση για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ζαλγκίρις – Φερεντσβάρος στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εμπόδιο της Λίνφιλντ ξεπέρασε η Ζαλγκίρις αρχικά για να βρεθεί ως εδώ. Έπειτα ακολούθησε η πρώτη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία. Βρέθηκε να χάνει ήδη με 2-0 λίγο πριν το 40’. Δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει και μάλιστα παραχώρησε πέναλτι στις καθυστερήσεις, που ευτυχώς εκτελέστηκε άστοχα. Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας είναι, ωστόσο, πρώτη και στο +2 από τη Σουντούβα.

Ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί διατηρεί η Φερεντσβάρος σε όλες τις διοργανώσεις από τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα, οι τελευταίες 11 αναμετρήσεις της ήταν όλες νικηφόρες. Τελευταία αυτή κόντρα στη Ζαλγκίρις εντός έδρας. Αφού πήρε την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο σε βάρος της Πρίστινα, κέρδισε τη σημερινή της αντίπαλο με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Ουζούνι (25’) και ο Ενγκουέν (39’), με τον πρώτο να χάνει και πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν έχει άλλες επίσημες υποχρεώσεις για την ώρα.

Στις αποδόσεις της Bet365, η Φερεντσβάρος είναι το φαβορί για να κερδίσει το ματς. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 4.00, το “Χ” στο 3.75 και το διπλό στο 1.83. Για την πρόκριση, η Φερεντσβάρος εντοπίζεται στο πολύ χαμηλό 1.04 και η Ζαλγκίρις στο 13.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις