*12η αγωνιστική.

*Από 5/6 μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.

ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε στη ρεβάνς του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Παλμέιρας, ωστόσο η αποστολή της ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είχε χάσει 0-1 στο πρώτο ματς, δεν κατάφερε να κάνει γκολ κάποια απ’ τις ευκαιρίες της στη ρεβάνς, το γκολ που δέχτηκε στο 36’ της έριξε την ψυχολογία. Δίκαιος αποκλεισμός για την Κατόλικα, που πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Εκεί έρχεται απ’ το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Κόλο Κόλο την περασμένη εβδομάδα, ματς που ήταν ισορροπημένο, οι πραγματικά καλές φάσεις ήταν λίγες. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 19 πόντους είναι τρίτη, στο -2 απ’ την κορυφή, έχει όμως δύο ματς λιγότερα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Παλμέιρας για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Το γκολ ο Ρότσα στο 36’.

ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (δες στο στην Interwetten).

*Under 2.5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θα πρέπει να λέει «ευχαριστώ» για την ισοπαλία που πήρε στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κομπρεσάλ την περασμένη εβδομάδα. Προηγήθηκε στο 27’, όμως ο αντίπαλος πήρε πλήρως τα ηνία στη συνέχεια, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μερικά λεπτά μετά την αποβολή του Ασεβέδο. Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Κομπρεσάλ, που είχε ευκαιρίες, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα. Επιστροφή στις ισοπαλίες για την Ο’ Χίγκινς, μετρά ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κομπρεσάλ. Στο 27’ το 1-0, ισοφάρισε η Κομπρεσάλ στο 45’. Με δέκα παίκτες απ’ το 45’ η Ο’ Χίγκινς.

Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 3/4 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κατόλικα – Ο’ Χίγκινς στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ