Σε πτώση οι αποδόσεις για Βάρτα Πόζναν και Κλάγκενφουρτ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ της Κυριακής (25/07) είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από τις πρεμιέρες σε Βέλγιο, Ρωσία, Ελβετία, Αυστρία και Β’ Γερμανίας, ως τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μεξικό και το Ολυμπιακό Τουρνουά στην Ιαπωνία! Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρκετά ενδιαφέρον και πλούσιο για την εποχή το σημερινό κουπόνι, αυτό επιβεβαιώνεται και στις αρκετές αξιοσημείωτες αλλαγές αποδόσεων που παρατηρούμε στο πρόγραμμα.

Η μεγαλύτερη πτώση εντοπίζεται στν Πολωνία και τον αγώνα Σλασκ ΒρότσλαβΒάρτα Πόζναν, όπου το διπλό είναι σε σταθερά πτωτική πορεία τις τελευταίες ημέρες. Άνοιξε στο 4.20, αλλά πλέον προσφέρεται στο 2.88, την ώρα που ο άσος από το 1.83 ανέβηκε στο 2.25.

Παρόμοια πτώση στην απόδοση του αουτσάιντερ, αλλά αυτή τη φορά των γηπεδούχων, παρατηρούμε και στην Αυστρία. Στην αναμέτρηση Αούστρια ΚλάγκενφουρτΒόλφσμπεργκερ ο άσος άνοιξε στο 4.20, αλλά πλέον τιμάται στο 2.90!

Περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Κολομβίας. Στον αγώνα Ζούνιορ ΜπαρανκίγιαΕνβιγκάδο πέφτει το διπλό, το οποίο ενώ άνοιξε στο 6.50, τώρα πληρώνει 4.50.

Τέλος, για το Ολυμπιακό τουρνουά, στον αγώνα ΑίγυπτοςΑργεντινή πέφτει ο άσος, μετά την απογοητευτική απόδοση της “αλμπισελέστε” στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα η νίκη των “φαραώ” πλέον προσφέρεται στο 5.25 από το αρχικό 7.50!

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε να δούμε ποια είναι τα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας, με βάση τους τζίρους που έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής (10:00).

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται στο ΚάλμαρΤζουργκάρντεν για την Allsvenskan με πάνω από 13,000 ευρώ τζίρο, εκ των οποιων το 50% έχει παιχτεί στο διπλό σε απόδοση διπλασιασμού.

Δεύτερο πιο εμπορικό παιχνίδι είναι το ντέρμπι ΦλαμένγκοΣάο Πάουλο για το Μπραζιλεϊράο με πάνω από 9,000 ευρώ τζίρο. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι, έχουν πάρει το 60% των πονταρισμάτων στον άσο.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Σαν ΠάουλιΧολστάιν Κίελ για την πρεμιέρα της 2.Bundesliga., με πάνω από 7,500 ευρώ τζίρο. Μοιρασμένα τα πονταρίσματα, από 36% έχουν παιχτεί σε άσο και διπλό!

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα