13η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΒΑΡΝΑΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε ανοδική πορεία η Βάρναμο, ερχόμενη από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, μετά και από εκείνη επί της Έστερ (2-0 εντός). Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ρόμπιν Άστερχεντ φιλοξενήθηκε από τη Χέλσινγκμποργκ, σε εξ αναβολής ματς, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 2-3. Ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές, με τη Βάρναμο να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες και να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, έφτασε τους 23 βαθμούς και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Νόρμπι, κόντρα στην οποία υστερεί ωστόσο. Πανηγύρισε τη νίκη στα πέντε από τα έξι φετινά εντός της στο πρωτάθλημα, έχοντας υποστεί παράλληλα και μια ήττα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μόσες στο 28′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 36ο λεπτό, πήρε ξανά το προβάδισμα με τα τέρματα των Μάγκασι (40′) και Μπερνάρντο Βιλάρ (81′). Στις καθυστερήσεις, δέχθηκε τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

Βάρναμο Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betrebels)

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betrebels | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΑΣΑΛΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βάσαλουντ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ακρόπολις (3-2 εκτός) και Λαντσκρόνα (0-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάλιμπορ Σάβιτς φιλοξενήθηκε από την Έργκριτε, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-1. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, πριν μειώσει απλά στις καθυστερήσεις. Μετά και από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, είναι στην τελευταία θέση, μαζί με τις Φάλκενμπεργκ και Ακρόπολις, έχοντας από δέκα βαθμούς, αν και η ίδια έχει και παιχνίδι λιγότερο. Ηττήθηκε στις πέντε από τις έξι φετινές της εξόδους, έχοντας και ένα διπλό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Έργκριτε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με τρία τέρματα (37′, 40′, 61′), για να μειώσει απλά με τον Τσισκαρίντζε, στις καθυστερήσεις.

Βάσαλουντ Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Βάρναμο – Βάσαλουντ στην Betrebels
Betrebels logo 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ