Bet365: Ακαδημία Πούσκας – Ίντερ Τούρκου με πλήθος αγορών (15/07)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 21:00, Ακαδημία Πούσκας και Ίντερ Τούρκου μάχονται στη ρεβάνς του 1ου προκριματικού Κόνφερενς Λιγκ και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ακαδημία Πούσκας – Ίντερ Τούρκου στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ακαδημία Πούσκας κατάφερε να φύγει από την έδρα της Ίντερ Τούρκου έχοντας πετύχει γκολ στο προηγούμενο ματς τους. Έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου αλλά έψαξε το γκολ. Δικαιώθηκε στο 76’ με σκόρερ τον Πλσεκ για το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή στην υπόθεση της πρόκρισης. Δεν έχει αυτή την περίοδο άλλα επίσημα παιχνίδια, καθώς ξεκινάει στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας στα τέλη του μήνα.

Κοντά στη νίκη ήταν η Ίντερ Τούρκου σε μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου στο πρώτο παιχνίδι με την αντίπαλό της στο Κόνφερενς Λιγκ. Άνοιξε το σκορ στο 59’ με τον Κάλμαν. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 76ο λεπτό και έγινε το 1-1 που έμεινε ως το τέλος. Θα δώσει ματς στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας τέσσερις μέρες αργότερα. Στη βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές είναι στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στην της Bet365, η Ακαδημία Πούσκας έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.44, το “Χ” στο 4.20 και το διπλό στο 6.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ακαδημίας Πούσκας σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ (στο 1.95 το Over 2.5 απόψε).
  • Στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Ίντερ Τούρκου είχαμε περισσότερα από οχτώ κόρνερ (στο 1.83 το Over 9 κόρνερ).

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις