*Πρώτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Λαρν (15/7).

*Διεξάγεται στο “Park Hall”, το οποίο απέχει 37 χλμ. από τη φυσική έδρα της Μπάλα Τάουν. 

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Όρχους στον επόμενο προκριματικό γύρο.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουαλία, 400)

Η Μπάλα Τάουν είναι μια άσημη ομάδα της Ουαλίας, η οποία δεν έχει καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης, προέρχεται από μια σεζόν στην οποία δεν ήταν ανταγωνιστική αναφορικά με τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό ότι έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από την πρωτοπόρο Κόνας Κουέι. Έχει δρόμο ακόμα να διανύσει μέχρις ότου ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, αφού η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Αυγούστου, όπου η Μπάλα Τάουν υποδέχεται την Πένιμποντ.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Κόλιν Κέιτον. Ο 50χρονος Ουαλός προπονητής, είναι ένας από τους μακροβιότερους στο πρωτάθλημα, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, καθώς ανέλαβε το Σεπτέμβριο του 2011. Στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται όπως είναι λογικό Βρετανοί παίκτες, με εξαίρεση τον μέσο Μέντες που είναι Ισπανός. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από τη Νιου Σεντς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 10’ ο Κλαρκ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 20’ λόγω αποβολής του Χάρινγκτον. Στο 54’ ο Σιέσλεβιτς πέτυχε δεύτερο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Μπάλα Τάουν Στατιστικά

*3 σερί ματς με N/G (δες το στη betshop)

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 τέρματα

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΛΑΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βόρεια Ιρλανδία, -)

Η Λαρν διανύει περίοδο προετοιμασίας για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Βόρειας Ιρλανδίας και θα δώσει έμφαση στα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ που είναι τα μόνα επίσημα παιχνίδια που έχει μπροστά της. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος πέρυσι, δίχως να εντυπωσιάσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι περισσότερο. Δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έδωσε δύο φιλικά τελευταία, από τα οποία δεν κέρδισε κανένα, όμως σκόραρε και στα δύο.

Αρχικά ηττήθηκε από την Κόλερεϊν με σκορ 1-2 εντός έδρας, ενώ στο πιο πρόσφατο απέσπασε ισοπαλία κόντρα στ σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ. Στην άκρη του πάγκου της Λαρν, συναντάμε τον Τίερναν Λιντς, ο οποίος είναι στο τιμόνι της ομάδας από τον Απρίλιο του 2017. Στο ρόστερ της δεν έχει κάποιο μεγάλο όνομα, βασίζεται κυρίως σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και γενικότερα Βρετανούς. Πρωταγωνιστής ο φορ ΜακΝτάιντ που πέτυχε 15 γκολ πέρυσι. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο την Κιλμάρνοκ, σε φιλική αναμέτρηση. Στο 9’ ο Κάμερον με εκτέλεση πέναλτι και στο 21’ ο Μάρεϊ σκόραραν για το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 68’ ο Λιντς μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα, ο Χέιλ ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Λαρν Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις με goal/goal 

*5/6 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 9/10 τελευταία εκτός

Μπάλα Τάουν – Λαρν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ