Σε πτώση η απόδοση νίκης της Ιταλίας και της Ουαλίας!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Και πάλι το Euro κλέβει την παράσταση στο κουπονι οπαπ της Τετάρτης (16/06), όπως συμβαίνει σταθερά από τότε που ξεκίνησε. Τρία είναι τα σημερινά του ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Αλλά αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα και σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λ. Αμερικής. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στο Euro βλέπουμε παιχνίδι που προσφέρει πτώση σε απόδοση. Αυτό είναι το Ιταλία – Ελβετία. Πιο ειδικά, ο άσος της “σκουάντρα ατζούρα” έχει πιεστεί αρκετά. Από το 1.80 έχει φτάσει ως το 1.57.

Συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το Τουρκία – Ουαλία στη σχετική μας λίστα. Το διπλό εδώ είναι το σημείο ενδιαφέροντος. Η νίκη της Ουαλίας είχε ανοίξει στο 3.25 και έχει αγγίξει το 2.90.

Ναι μεν το Euro 2020 τραβάει τα φώτα αλλά τα πρωταθλήματα χωρών δεν σταματούν. Η πιο αξιοσημείωτη πτώση απόδοσης έρχεται σήμερα από τη Νορβηγία και την Α’ της κατηγορία. Στο Μόλντε – Σάρπσμποργκ οι φιλοξενούμενοι είναι αουτσάιντερ. Η τιμή απόδοσής τους έχει πέσει από το αρχικό 11.00 στο 7.50.

Στη Βραζιλία τώρα και στο Κόπα ντο Μπραζίλ, υπάρχει σημείο που υποχωρεί στο Φλαμένγκο – Κοριτίμπα. Αυτό είναι το “Χ” που εμφανίζει μείωση 13,6%. Συγκεκριμένα από το 5.50 έχει κατέβει στο 4.75.

Τζίροι στοιχήματος

Η τριάδα των τζίρων σήμερα έχει κατακλυστεί από τους αγώνες του Euro. Μάλιστα, με ποσά που… ζαλίζουν! O πιο θεωρητικά αμφίρροπος από όλους έχει κατακτήσει την κορυφή. Το Φινλανδία – Ρωσία είναι πρώτο με τζίρο 2.951.536€. Από αυτά το 61,35% έχει πέσει στο διπλό των “αρκούδων”.

Ακολουθεί δεύτερο το Τουρκία – Ουαλία. 1.110.623€ είναι το ποσό που έχει μαζέψει το ματς και εξ αυτών το 34,93% έχει πονταριστεί στον άσο των τυπικά γηπεδούχων.

Στην τρίτη θέση έχει πλασαριστεί το Ιταλία – Ελβετία. Ο τζίρος του είναι στα 1.023.477€ και το 60,14% έχει κατεύθυνση τον άσο της “σκουάντρα ατζούρα”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα