*4η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους το 2007 με την Βιτόρια να κερδίζει με 1-2 εκτός έδρας και έφεραν 1-1 στο γήπεδο της.

ΡΕΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρέμο ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Μποταφόγκο, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα μετά την άνοδο της στην δεύτερη κατηγορία. Και πλέον έχει φέρει απ’ όλα τα πιθανά αποτελέσματα στους τρεις αγώνες της, απέχοντας τους ίδιους βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ήττα, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει καταφέρει να πάρει μία νίκη. Πάντως στο γήπεδό της έχασε μόνο από την Ατλέτικο Μινέιρο στο κύπελ.λο, με εννιά νίκες σε 12 αγώνες στη σεζόν.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Σουέλιτον και ο επιθετικός Λούκας Τοκάντινς, αλλά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα λείψουν και οι δύο πλάγιοι μπακ της ομάδας, ο αριστερός Μάρλον και ο δεξιός Γουέλινγκτον Σίλβα που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ρέμο έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Μποταφόγκο, με τον Σαγιέν να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό. Στη συνέχεια πέτυχε ένα γκολ που της ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο τέρματα ακόμη από τους Ναβάρο (59’), Κάστρο (65’), που ουσιαστικά τελείωσαν την αναμέτρηση.

Ρέμο Στατιστικά

*Εχει 4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 4/5 under 2,5 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βιτόρια Μπαϊα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε την καλή της ψυχολογική κατάσταση, ούτε την έδρα της, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 εντός απέναντι στην Οπεράριο, εξακολουθώντας να ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον οι δύο ισοπαλίες που έχει πάρει την διατηρούν εκτός ζώνης υποβιβασμού, κάτι που βοηθάει για ψυχολογικούς λόγους.

Βέβαια μακριά από την έδρα της έχει μόλις δύο ήττες σε 13 αγώνες ως τώρα στη σεζόν, αλλά με πάρα πολλές ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα, οκτώ για την ακρίβεια.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Ρονάν (ΕΠ), Γκιγιέρμε Ρεντ (ΜΕ), Γουέσλεϊ (ΕΠ), Ρονάλντο (ΤΕ), ενώ χτύπησε και θα λείψει και ο Ραούλ Πράτα (ΑΜ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Βιτόρια «κόλλησε» στο 0-0 εντός έδρας με την Οπεράριο, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, λίγο πιο απειλητική, χωρίς ωστόσο να χάσει κάποια από τις θεωρούμενες μεγάλες ευκαιρίες, ενώ δεν κινδύνευσε και κάποια στιγμή σοβαρά από την αντίπαλο της.

Βιτόρια Μπαϊα Στατιστικά

*Εχει 5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 7/11 G/G εκτός έδρας στη σεζόν.

Ρέμο – Βιτόρια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ