Bet365: Τουρκία – Ιταλία με πλήθος αγορών (11/06)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:00, Τουρκία και Ιταλία κοντράρονται στην πρεμιέρα του Euro και η bet365 gr είναι παρούσα στον σπουδαίο αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τουρκία – Ιταλία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παρέμεινε η Τουρκία στους τρεις αγώνες που έδωσε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη της κόντρα στην Ολλανδία με 4-2. Κατέλαβε, μάλιστα, την κορυφή του ομίλου της. Αλλά και στα τρία φιλικά που ακολούθησαν δεν γνώρισε ήττα. Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατα, αντιμετώπισε τη Μολδαβία σε εντός έδρας και την κέρδισε με 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν ο Γιλμάζ (58’) και ο Ουντέρ (77’).

Οχτώ συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έχει σημειώσει τα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της η Ιταλία. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε όλα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της! Ήταν σαρωτική και στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου κερδίζοντας με 2-0 τη Βόρεια Ιρλανδία εντός και με το ίδιο σκορ τις Βουλγαρία και Λιθουανία εντός. Έχοντας το απόλυτο αναδείχτηκε στην πρώτη θέση στον όμιλό της. Στο πιο πρόσφατο φιλικό της, κέρδισε ως γηπεδούχος την Τσεχία, που επίσης συμμετέχει στο Euro με 4-0. Σκόρερ ήταν οι Ιμόμπιλε (23’), Μπαρέλα (42’), Ινσίνιε (66’) και Μπεράρντι (73’).

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της Bet365, η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 1.50, το “Χ” στο 3.90 και το διπλό στο 7.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις