Interwetten: Σλοβακία – Βουλγαρία με κορυφαίες αγορές (01/06)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 19:00, η Σλοβακία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία σε φιλική αναμέτρηση και η Interwetten διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές!

Σλοβακία – Βουλγαρία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σλοβακία προετοιμάζεται ενόψει Euro, όπου στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίζει τις Πολωνία, Ισπανία και Σουηδία! Στα πρόσφατα προκριματικά του Μουντιάλ το Μάρτιο, οι Σλοβάκοι μέτρησαν δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Μετά το 0-0 στην Κύπρο και το 2-2 με τη Μάλτα εντός έδρας, στις 30 του μηνός επικράτησε της Ρωσίας 2-1 εντός έδρας, με τον Μακ να σκοράρει το γκολ της νίκης στο 74ο λεπτό.

Η Βουλγαρία απέχει από ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά και κατά πως φαίνεται δεν θα προκριθεί ούτε στο επόμενο Μουντιάλ. Δίχως νίκη στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της (0-3-7), στα πρόσφατα προκριματικά ηττήθηκε από την Ελβετία (1-3 εντός) και την Ιταλία (0-2 εντός), ενώ στις 31 Μαρτίου απέσπασε το 0-0 στο Μπέλφαστ απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα είναι η Σλοβακία σε απόδοση 1.73. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.45 και το διπλό της Βουλγαρίας στο 4.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις