Bet365: Νάπολι – Βερόνα με πλήθος αγορών (23/05)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 21:45, η Νάπολι υποδέχεται τη Βερόνα στην τελευταία φετινή αγωνιστική της Σέριε Α και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Νάπολι – Βερόνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν έχει σιγουρέψει ακόμη η Νάπολι. Καταλαμβάνει με την 4η θέση που δίνει είσοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όμως νιώθει την καυτή ανάσα της Γιουβέντους σε απόσταση μόλις ενός βαθμού πίσω της. Επιπλέον είναι στην ισοβαθμία με τη Μίλαν, που υπερτερεί σε βάρος της. Παραμένει αήττητη, πάντως, για οχτώ ματς, ενώ τελευταία κέρδισε εκτός έδρας τη Φιορεντίνα με 0-2 με γκολ του Ινσίνιε (56′) και αυτογκόλ του Βενούτι (67′).

Ένα αρνητικό σερί έχει “χτίσει” η Βερόνα, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και οχτώ διαδοχικά παιχνίδια. Ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα είναι τρία “Χ” και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να εξασφαλίσει βαθμό στην ισοπαλία της εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπολόνια και σκορ 2-2. Προηγήθηκε δύο φορές, με τους Φαραόνι (2′) και Κάλινιτς (53′), για να ισοφαριστεί ισάριθμες. Είναι 10η, ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, πολύ μακριά από έξοδο στην Ευρώπη αλλά και τη ζώνη υποβιβασμού.

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της Bet365, το πάνω χέρι για να κερδίσει έχει ξεκάθαρα η Νάπολι. Στο 1.18 προσφέρεται ο άσος, στο 7.50 η ισοπαλία και στο 13.00 το διπλό.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις