Κατρακυλά το διπλό της Έιμπαρ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κουπονι οπαπ της Κυριακής (16/05). Η 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ είναι προγραμματισμένη για σήμερα. Επιπλέον, στην τελική τους ευθεία μπαίνουν και πολλά άλλα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρκετές και μεγάλες σε τιμή είναι οι πτώσεις σε αποδόσεις που σημειώνονται τη σημερινή μέρα. Είναι από τα στοιχεία που κοιτούν οι μυημένοι παίκτες στοιχήματος.

Στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα, πέφτει σημείο στο Βαλένθια – Έιμπαρ. Για την ακρίβεια, οι φιλοξενούμενοι έχουν αναδειχτεί σε φαβορί. Η τιμή του διπλού ξεκίνησε στο 3.30 και τώρα πια έχει κατέβει στο 2.30.

Στην Ολλανδία και την Ερεντιβίζιε μεταφερόμαστε στη συνέχεια. Στο Αλκμάαρ – Χέρακλες, το διπλό μπορεί να παραμένει σε επίπεδο αουτσάιντερ. Ωστόσο, συνεχώς μειώνεται, καθώς έχει φτάσει από το 8.00 στο 5.00.

Προχωράμε στην Α’ Πολωνίας και το Πιάστ Γκλίβιτσε – Βίσλα Κρακοβίας. Ο άσος έχει πολλές πιθανότητες να βγει και σημειώνει καθοδική πορεία. Πιο ειδικά, άνοιξε στο 2.00 και τώρα εντοπίζεται στο 1.40.

Σειρά έχουν η ΗΠΑ με το MLS και το Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς. Το διπλό εδώ παίζεται σε υψηλές τιμές, όμως ολοένα και κατεβαίνει. Συγκεκριμένα, προσφερόταν αρχικά στο 9.00 και πια είναι στο 6.50.

Πάμε στη Σκωτία και την Πρέμιερσιπ για το Χάμιλτον – Κιλμάρνοκ. Η νίκη των φιλοξενούμενων είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί. Η απόδοσή της βρισκόταν στο 2.25 και πλέον έχει πέσει στο 1.67.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε τώρα στους σημερινούς τζίρους και τα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας. Αναμενόμενα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα παρατηρούμε!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται και πάλι η Πρέμιερ Λιγκ με το ματς Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ. Σε αυτό έχουν πονταριστεί 232.038€ και το 79,76% έχει πάει στο διπλό των “ρεντς”.

Αμέσως μετά ακολουθεί ένα παιχνίδι του ίδιου πρωταθλήματος, το Τότεναμ – Γουλβς. Ο τζίρος εδώ ανέρχεται στα 122.757€ και εξ αυτών το 62,43% έχει κατευθυνθεί στον άσο.

Η τριάδα κλείνει με την ιταλική Σέριε Α και το Φιορεντίνα  – Νάπολι. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει η αναμέτρηση είναι 195.945€ και το 69,63% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των “παρτενοπέι”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα