Super League: Οι ευκαιρίες στην τελευταία αγωνιστική των playoffs!

Ανανεώθηκε:
Άρης ΑΕΚ

Mία μόλις αγωνιστική απομένει για να περάσουν τα φετινά playoffs της Super League στην ιστορία! Την Κυριακή 16/05 θα είναι η 10η και τελευταία αγωνιστική τους ημέρα.  Μπορεί ο πρωταθλητής να έχει βγει ήδη και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να έχουν μοιραστεί. Ωστόσο, δεν παύει να υπάρχει ενδιαφέρον για τους λάτρεις του στοιχήματος, που δεν θα απογοητευτούν με τις διαθέσιμες επιλογές. Έχει φροντίσει γι’ αυτό η Stoiximan που στην πλατφόρμα της προσφέρει τα τρία παιχνίδια με πληθώρα επιλογών!

Η Super League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ Λιγκ Στοίχημα

19:30 | ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης | 1.40 – 4.50 – 8.50

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη του ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές των πλέι οφ. Έχασε από τον Ολυμπιακό μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην εμβόλιμη αγωνιστική της περασμένης Τετάρτης με 1-0. Δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικός και έδωσε χώρους στον αντίπαλο, που θα αντιμετωπίσει και στον τελικό κυπέλλου. Έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση με το +4 από τον τρίτο Άρη, όπως και την ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

Στην τελευταία θέση στο γκρουπ ομάδων που παίρνουν μέρος στα πλέι οφ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Ράσταβατς απέχει πέντε βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Έχει σημειώσει τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Τελευταία ήταν αυτή εντός έδρα με αντίπαλο την ΑΕΚ και σκορ 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε στο 63′ με τον Κώτσιρα, σημειώνοντας τις ευκαιρίες της στο ματς.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις, ο ΠΑΟΚ διατηρεί το προβάδισμα νίκης στο 1.40. “Λίγα τέρματα αναμένονται στην αναμέτρηση, με το Over 2.5 σε απόδοση 1.78, ενώ το No Goal εντοπίζεται στην ίδια ακριβώς τιμή.

19:30 | Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | 5.18 – 3.62-1.88

Οριστικά αντίο στην Ευρώπη και φέτος έχει πει ο Παναθηναϊκός. Γεγονός που έφερε και την απομάκρυνση του Μπόλονι από τον πάγκο του. Έχει παραμείνει μακριά από τη νίκη στα εφτά τελευταία ματς του στα πλέι οφ. Πιο πρόσφατα, έπαιξε με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε ματς που έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Είχε πολύ λίγες φάσεις και έχασε τον Πούγγουρα στο 71′ με απευθείας κόκκινη για το χτύπημα εκτός φάσης στον Μαντσίνι.

Το 46ο του πρωτάθλημα έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός και το γιόρτασε με φιέστα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αυτή συνοδεύτηκε με νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση πέτυχε ο Μασούρας στο 32′ έπειτα από ασίστ του Ελ Αραμπί. Πλέον επικεντρώνεται στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον Δικέφαλο του βορρά στις 22 Μαΐου.

Το φαβορί στην αναμέτρηση είναι ο Ολυμπιακός, όπως δείχνουν οι αποδόσεις. Η νίκη του παίζεται σε τιμή 1.88. Δεν αναμένονται πολλά γκολ, καθώς το Under 2.5 είναι στο 1.62, ενώ παίζει δυνατά και το No Goal στο 1.70.

19:30 | ΑΕΚ – Άρης | 2.53 – 3.08 – 3.57

Στο “Χ” κόλλησε την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ, που είχε έξοδο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Προηγήθηκε με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 56ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκε στο 63′. Έχει καπαρώσει τη συμμετοχή στην Ευρώπη, ωστόσο με νίκη επί του αντιπάλου της την τελευταία αγωνιστική μπορεί να πλασαριστεί τρίτη. Και αυτό γιατί βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πιο πίσω του.

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε πέντε διαδοχικά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη Τετάρτη, φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό, αλλά έμεινε στο 0-0. Είχε τις περισσότερες φάσεις για γκολ, ωστόσο ήταν αναποτελεσματικός. Θα δώσει μάχη με την ΑΕΚ για την τρίτη θέση στην κατάταξη στην οποία και βρίσκεται τώρα, σε απόσταση +1 από την Ένωση.

Στοιχηματικά, προκύπτει φαβορί και αυτό είναι η ΑΕΚ, που προσφέρεται στο 2.53. Όσον αφορά τα τέρματα, το Under 2,5 βρίσκεται στο 1.75 και πιθανότερο είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.72.

Η Super League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 16/05/2021 και ώρα 10:00