Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Μπέτις – Γρανάδα (10/05)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 22:00, η Μπέτις υποδέχεται τη Γρανάδα για την 35η αγωνιστική της Λα Λίγκα και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Μπέτις – Γρανάδα στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφεση στις ισοπαλίες έχει εσχάτως η Μπέτις, που μετράει έξι διαδοχικές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σημαντική ήταν αυτή μέσα στο “Αλφρέδο ντι Στέφανο” με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έμεινε στο 0-0 παρόλο που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Πιο πρόσφατα, έπαιξε εκτός έδρας με τη Βαγιαδολίδ, με το παιχνίδι να λήγει στο 1-1. Προηγήθηκε στο 49’ με τον Ρουιμπάλ Γκαρθία, όμως δέχτηκε την ισοφάριση ένα 20λεπτο αργότερα. Βρίσκεται στην 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, στο -1 από την 6η Βιγιαρεάλ, με ματς λιγότερο.

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στο “Καμπ Νου” η Γρανάδα στο προτελευταίο της παιχνίδι. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 1-2 παρόλο που η αντίπαλός της είχε συντριπτικά περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε. Δίχτυα για λογαριασμό της βρήκαν έπειτα ο Ματσίς (63’) και ο Μολίνα (79’). Στη συνέχεια, γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της από την Κάντιθ με 0-1.Όσονα αφορά τη βαθμολογία, είναι στη 10η θέση, σε απόσταση έξι πόντων από την είσοδο στην πρώτη εφτάδα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Μπέτις είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.73, το “Χ” στο 3.80 και το διπλό στο 4.55.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της Μπέτις είχαμε λιγότερες από έξι κάρτες (στο 1.53 το Under 5.5 κάρτες)
  • Στα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Γρανάδα σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι (στο 1.92 το Goal/Goal)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop