Σημείο του… 2.05 στο Μπάρτσα – Ατλέτικο!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Χθες η Λιλ πήρε νίκη που ισοδυναμεί με… μισό πρωτάθλημα, και μας έστειλε στο ταμείο! Το 0-3 επί της Λανς επιβεβαίωσε το στοίχημα των 2-3 γκολ που προτάθηκε. Ανακάμψαμε λοιπόν, μετά από την γκίνια των τελευταίων ημερών και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο γεμάτο, σαββατιάτικο κουπόνι! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πραγματικά… ματσάρες. Τις βρίσκετε όλες με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές στην bet365!

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εννοείται, ότι θα ασχοληθώ με το σούπερ ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στην Ισπανία. Από εκεί και πέρα, έχει ντέρμπι και στην Μπουντεσλίγκα, που προηγείται χρονικά. Είναι το Ντόρτμουντ – Λειψία και με αυτό αρχίζουν τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου!

Ντόρτμουντ – Λειψία Προγνωστικά

Πολύ σημαντικό ματς στη Γερμανία, με τους γηπεδούχους να είναι κυρίως αυτοί που «καίγονται» βαθμολογικά. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 16:30, δηλαδή την… κλασική ώρα για τα σαββατιάτικα ματς της Μπουντεσλίγκα!

– Η Ντόρτμουντ δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για να μην κερδίσει απόψε. Έτσι όπως τα έκανε όλη τη χρονιά, πρέπει να πάει… αλάνθαστη μέχρι το φινάλε. Είναι στην πέμπτη θέση, στο -1 από την Άιντραχτ και στο -2 από τη Βόλφσμπουργκ. Η τετράδα αποτελεί… αδιαπραγμάτευτο στόχο για τους Βεστφαλούς, και όλα τα ματς μέχρι το τέλος έχουν χαρακτήρα τελικού. Πάντως, η Ντόρτμουντ είναι σε καλή κατάσταση. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτές, δέχτηκε μόλις 1 γκολ και πέτυχε 13! Προκρίθηκε και στον τελικό κυπέλλου με το άνετο 5-0 επί της Χόλσταϊν Κίελ. Ο Χάαλαντ είναι αμφίβολος, όμως και χωρίς αυτόν οι γηπεδούχοι οφείλουν να βρούνε λύσεις. Άλλωστε, διαθέτουν κι άλλους πολύ ποιοτικούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές.

– Η Λειψία τώρα, έχει κλειδώσει στην ουσία την τετράδα, είναι δεύτερη και το πρωτάθλημα έχει χαθεί ουσιαστικά. Έτσι, βαθμολογικά δεν μπορούμε να πούμε ότι «καίγεται» κιόλας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει το σημερινό ματς. Εξάλλου, είναι και μια πρόβα για τον τελικό κυπέλλου, όπου προκρίθηκε η Λειψία και θα αντιμετωπίσει και εκεί τη Ντόρτμουντ. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στη Βέρντερ και την πέρασε στην παράταση, με γκολ στο 121′! Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Στουτγκάρδης με 2-0, με τους φιλοξενούμενους όμως να παίζουν από το 14′ με παίκτη λιγότερο. Πριν από αυτό το ματς, η Λειψία είχε χάσει από την Κολωνία και είχε αναδειχθεί ισόπαλη με τη Χοφενχάιμ. Δεν εντυπωσιάζει τελευταία με την απόδοσή της και δεν έχει πολύ ισχυρό κίνητρο σήμερα.

  • Σαφώς, η Ντόρτμουντ χρειάζεται πολύ περισσότερο τη νίκη, παίζει στην έδρα της και έχει πάρει τον αέρα της Λειψίας. Την έχει κερδίσει στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους και οφείλει να το κάνει και απόψε. Ούτε που θέλουν να σκέφονται στη Ντόρτμουντ ότι στο τέλος θα χάσουν το εισιτήριο του Champions League. Τους εμπιστευόμαστε με κάλυψη, λόγω και του αμφίβολου Χάαλαντ. Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.68 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Λίγο αργότερα από το Ντόρτμουντ – Λειψία, ξεκινάει και το παιχνίδι της ημέρας! Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Ατλέτικο, στις 17:15, σε μια μάχη που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τον τίτλο.

– Η Μπαρτσελόνα συνήλθε από το σοκ με τη Γρανάδα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια. Δυσκολεύτηκε και εκεί η Μπάρτσα, αλλά βρήκε τον τρόπο και με το 2-3 πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Ο Μέσι ξεχώρισε και πάλι, και ουσιαστικά κουβάλησε την ομάδα του. Πάντως, ο Κούμαν ανησυχεί που οι Καταλανοί δέχονται και πάλι εύκολα γκολ. Η εστία τους έχει παραβιαστεί και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και αυτό είναι ανησυχητικό. Ακόμα και με την μετριότατη φέτος Βαλένθια, η Μπάρτσα κινδύνευσε πολύ και παραλίγο να την… πατήσει. Δεν είναι τόσο καλή η Μπαρτσελόνα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα – σοκ από τη Γρανάδα, και ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ.

– Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά της, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας λίγο πριν το τέλος. Κρατάει την τύχη της στα χέρια της και ειδικά αν πάρει σήμερα τη νίκη, αγκαλιάζει τον τίτλο. Τουλάχιστον κέρδισε την Έλτσε, και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Σιμεόνε είναι χαρούμενος που βλέπει τους πιο σημαντικούς του ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι. Βγάζει μια κόπωση η ομάδα του, αλλά τώρα στα πιο κρίσιμα, πιστεύω ότι η Ατλέτικο θα ανταποκριθεί. Όπως και να έχει, η Ατλέτικο διαθέτει την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος και με αυτήν τη βάση θα παίξει για τη νίκη στο «Καμπ Νου».

  • Είναι… δεδομένο πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα φέτος οι εμφανίσεις της στα μεγάλα ματς. Δεν τα πάει καλά στα σπουδαία ραντεβού, έχει χάσει τα δύο ντέρμπι με τη Ρεάλ και το πρώτο με την Ατλέτικο. Οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να παίξουν τη γνωστή τους, σφιχτή άμυνα, και να «χτυπήσουν» στην κόντρα την προβληματική άμυνα της Μπάρτσα. Θεωρώ ότι η ομάδα του Σιμεόνε δεν θα χάσει στη Βαρκελώνη και επιλέγω το Χ2 σε απόδοση 2.05!

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 Ντόρτμουντ – Λειψία / 1 DNB @ 1.68

17:15 Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης / Χ2 @ 2.05

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία από WeLoveBarcelona_de από το Pixabay