Interwetten: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με κορυφαίες αγορές (09/05)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 19:30, o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ισοπαλία, την τρίτη του διαδοχική, προέρχεται ο Παναθηναϊκός. Το “Χ” ήρθε εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και σκορ 2-2. Δύο φορές βρέθηκε να χάνει και ήταν ο Χατζηγιοβάνης που τον… ξελάσπωσε κάθε φορά με τα δύο του τέρματα (28′, 53′). Έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι, καθώς αν και καλύτερος ήταν άτυχος. Είχε και δύο δοκάρια με τους Καρλίτος και Σανκαρέ. Βρίσκεται πέμπτος και πλέον στο -3 από την ΑΕΚ και στο -7 από τον Άρη.

Τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Χιμένεθ αποκλείστηκε στα ημιτελικά κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Με το ίδιο σκορ, έχασε πιο πρόσφατα και στα πλέι οφ και πάλι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχανε με 2-0 από το 50′ και κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τάνκοβιτς. Όσον αφορά την κατάταξη, είναι στην τέταρτη θέση, στο -4 από τον Άρη και στο -6 από τον ΠΑΟΚ.

Με βάση με τις αποδόσεις της interwetten.gr, o Παναθηναϊκός έχει οριακά το πάνω χέρι για τη νίκη. Ειδικότερα, ο άσος είναι στο 2.60, το “Χ” στο 3.10 και το διπλό στο 2.85.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις