Η «δίψα» για τελικό φέρνει… γκολ!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ιστορική βραδιά η χθεσινή για τη Σίτι! Οι «Πολίτες» θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Champions League. Μάλιστα, κέρδισαν για δεύτερη φορά την Παρί, για να βάλουν και… stop στα ταμεία μας. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό, αλλά δεν πτοούμαστε. Η αγαπημένη μας διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα, με το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό. Το UCL δεσπόζει ξανά στα προγνωστικά στοιχήματος.

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλσι και Ρεάλ κοντράρονται απόψε, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με φόντο τον μεγάλο τελικό! Το ζευγάρι μου φαίνεται εξαιρετικά αμφίρροπο, με τους «Μπλε» να έχουν μικρό προβάδισμα μετά το 1-1 της Μαδρίτης. Έχω επιλέξει λοιπόν, αυτήν τη φορά να ασχοληθώ με τα γκολ…

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00 και οι μπουκ έχουν ως φαβορί για τη νίκη την Τσέλσι. Παρόλα αυτά, δεν θα μπλέξω με τον τελικό νικητή, ούτε με την πρόκριση. Αντίθετα, μου άρεσε η απόδοση σε μια επιλογή για τα γκολ του αγώνα.

– Η Τσέλσι είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον μεγάλο στόχο, που είναι ο τελικός του Champions League. Οι «Μπλε»… αθόρυβα έχουν φτάσει έναν βήμα από το πολύτιμο εισιτήριο. Στο πρωτάθλημα, έχουν πάρει προβάδισμα για την τετράδα και όλα εξαρτώνται από αυτούς. Προέρχονται από το 2-0 επί της Φούλαμ, όπου μας δικαίωσαν και στοιχηματικά. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν έπαιξε και τόσο καλά σε αυτό το ματς. Δέχτηκε μάλιστα αρκετές φάσεις, και χρειάστηκαν οι φοβερές επεμβάσεις του Μεντί για να κρατηθεί το μηδέν πίσω. Πολλά τα κενά στην άμυνα για την ομάδα του Τούχελ, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις αμυντικά. Επιθετικά βγάζει ωραίους συνδυασμούς, κάτι που φάνηκε και στη Μαδρίτη. Αν ήταν πιο αποτελεσματική η Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ, ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Έχει βελτιωθεί πάντως αισθητά στη δημιουργία και διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά. Πρέπει να παίξει για τη νίκη απόψε και θα ψάξει τα γκολ.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

– Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, συνεχίζει να παλεύει και για το πρωτάθλημα, μαζί με το Champions League. Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα μένοντας κοντά στην κορυφή της Λα Λίγκα. Βέβαια, η «Βασίλισσα» έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Ήταν ορεξάτοι πάντως οι παίκτες του Ζιντάν και άνετα θα μπορούσαν να σκοράρουν πολλές ακόμα φορές. Ο Ζιζού… πονοκεφαλιάζει απόψε για τον Βαράν, που δεν θα αγωνιστεί. Ο Ράμος επιστρέφει και ίσως παίξει βασικός, αλλά δεν έχει ρυθμό. Γενικά η Ρεάλ έχει και την απουσία του Καρβαχάλ στην άμυνα και παίζει τελευταία με συνθέσεις… ανάγκης. Έτσι, δεν έχει δέσει κάποιο αμυντικό σχήμα και απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους υπάρχει… πρόβλημα. Αυτό αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς με την Τσέλσι, με τη Ρεάλ να πελαγοδρομεί ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Πάντως, η «Βασίλισσα» σκόραρε παρότι δεν ήταν καλή ούτε στην επίθεση. Είναι τέτοια η ποιότητα του Μπενζεμά και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της, που δύσκολα μένουν «άσφαιροι». Υποχρεωμένη να βρει γκολ απόψε η Ρεάλ, έχει το μέταλλο και τους παίκτες για να το κάνει και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ίσια!

  • Η Τσέλσι αρέσει τελευταία στην επίθεση και έδειξε ότι δεν φοβάται τη Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» οφείλει να σκοράρει, και αφού το έκανε στη Μαδρίτη χωρίς να είναι καλή, μπορεί να το κάνει και απόψε. Γενικά, περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, αφού δεν πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα «κάτσουν» στο 0-0. Προβλέπω ένα δυνατό ματς, με τη «δίψα» των δύο ομάδων να φέρνει γκολ! Θα ποντάρω στο Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.70 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 2 γκολ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης / Over 2 (ασιατικό) @ 1.70

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ