Ολυμπιακός – ΠΑΣ: Μπορούν την έκπληξη οι Γιαννιώτες;

Ανανεώθηκε:
kypello-ellados

Η ώρα των ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασε! Την Τετάρτη (28/04) στις 19:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γ.Καραϊσκάκης” τον ΠΑΣ Γιάννινα, τρεις εβδομάδες μετά το 1-1 στους Ζωσιμάδες. Οι ερυθρόλευκοι ήταν το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό πριν το πρώτο παιχνίδι και παραμένουν ως τέτοιο μετά το αποτέλεσμα στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ όμως φέτος έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν. Μπορεί η ομάδα του Γιαννίκη να σοκάρει του πρωταθλητές; Ας δούμε τις αποδόσεις που προσφέρει για τον αγώνα η Stoiximan.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πρώτο αγώνα στις 7 Απριλίου, είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο ΠΑΣ ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Πρώτος απείλησε ο Ολυμπιακός με τον Χασάν και απάντησε στις ευκαιρίες ο Μιλιντσεάνου, που αργότερα αποδείχθηκε μοιραίος για τους γηπεδούχους. Το 1-0 έγινε από τα 11 βήματα με τον Εραμούσπε να νικά τον Σα, ύστερα από χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή ο Μπα. Οι Γιαννιώτες πήγαν με το προβάδισμα στην ανάπαυλα και έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στο 2-0 στο β’ μέρος, αλλά ο Μιλιντσεάνου νικήθηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις από τον Σα. Τη λύση για τους πρωταθλητές την έδωσε σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι ο Χασάν, με υπέροχο γυριστό σουτ στο 73‘. Ο Αιγύπτιος ήταν αυτός που είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό και στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ, στο 90ο λεπτό!

Έκτοτε ο Ολυμπιακός μέτρησε 3 νίκες και 1 ήττα στην Τούμπα, στα playoffs της Σούπερ Λιγκ, την Κυριακή επικράτησε και της ΑΕΚ με 2-0 και με πρωταγωνιστή τον Μπρούμα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα (50′, 92’).

Ο ΠΑΣ είναι αδιάφορος βαθμολογικά στα play out και μάλλον είχε το μυαλό του στον αυριανό ημιτελικό στα τρία τελευταία παιχνίδια, στα οποία γνώρισε δύο ήττες από Λαμία και Παναιτωλικό εντός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλος στο Βόλο.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα Αποδόσεις

Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και ακόμη μεγαλύτερο για την πρόκριση. Ο άσος προσφέρεται στο 1.23, ενώ η πρόκριση στο 1.10, την ώρα που ο ΠΑΣ τιμάται στο 14.00 για το διπλό και στο 6.90 για πρόκριση. Στο κομμάτι των γκολ, φαβορί προσφέρεται στο Οver και το No Goal.

  • Ολυμπιακός: 1.23
  • Ισοπαλία: 6.00
  • ΠΑΣ Γιάννινα: 14.00
  • Over 2.5: 1.62
  • Under 2.5: 2.30
  • Goal/Goal: 2.30
  • No Goal: 1.57
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 27/04 & ώρα 14:00