Bet365: Τότεναμ – Σαουθάμπτον με πλήθος αγορών (21/04)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 20:00, η Τότεναμ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον σε εξ αναβολής αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τότεναμ – Σαουθάμπτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής στην Τότεναμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτέλεσε παρελθόν από τη λονδρέζικη ομάδα μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Μετά τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Europa League, η Τότεναμ είχε ρεκόρ 1-2-1 στην Πρέμιερ με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την 4αδα του Champions League. Την Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Έβερτον και είναι στην 7η θέση και στο -5 από την 4η θέση. Υπηρεσιακός coach σήμερα ο Ράιαν Μέισον.

Με αρνητικό πρόσημο θα ολοκληρώσει πλέον η Σαουθάμπτον, η οποία μετά από έναν απογοητευτικό δεύτερο γύρο στην Πρέμιερ, την Κυριακή απέτυχε να προκριθεί στον τελικό του FA Cup. Κατώτερη των περιστάσεων στον ημιτελικό με τη Λέστερ, ηττήθηκε με 1-0, δίχως να έχει την κατάλληλη αντίδραση μετά το γκολ του Ιεανάτσο στο 55′. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από άσχημη εμφάνιση και ήττα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις στην Bet365, η Τότεναμ είναι το φαβορί για τη νίκη στο 1.80. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.80 και το διπλό στο 4.33.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις