Stoiximan: Λαμία – ΑΕΛ με πλήθος αγορών (19/04)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 19:30, η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική των play out στην Σούπερ Λιγκ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Λαμία – ΑΕΛ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Λαμία επιβεβαίωσε την ανοδική της τροχια και την περασμένη Δευτέρα στα Γιάννενα, απ’ όπου πέρασε με το διπλό – μισή παραμονή! Σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του Γρηγορίου στους Ζωσιμάδε, με Τζανετόπουλο και Ντέλετιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε τους 30 βαθμούς, έξι περισσότερους αυτή τη στιγμη από τον προτελευταία Παναιτωλικό και επτά περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Αήττητη η Λαμία στα πέντε τελευταία ματς!

Η ΑΕΛ είναι φανερά βελτιωμένη μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, ωστόσο παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Το προηγούμενο Σάββατο έβγαλε μεγάλο διπλό στο Περιστέρι με το μάλλον τυχερό 0-1 επί του Ατρόμητου, αλλά είναι ακόμη στην τελευταία θέση των play out, στο -1 από τον Παναιτωλικό και στο -2 από τον ΟΦΗ. 2/2 νίκες μετρά στις τελευταίες της εξόδους στην Αθήνα.

Με βάση τις αποδόσεις στη Stoiximan, η Λαμία έχει μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 2.72, το “Χ” στο 3.08 και το διπλό στο 3.25.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα