Ντόρτμουντ – Σίτι Στοίχημα: Θα εκμεταλλευτούν το προβάδισμα οι πολίτες;

Ανανεώθηκε:
Ντόρτμουντ Σίτι

Όλα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση πρόκρισης στο ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League Ντόρτμουντ και Σίτι. Ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας στο Μάντσεστερ έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στους Άγγλους. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς η Μπορούσια παραμένει ζωντανή στο κυνήγι για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά. Θα είναι άραγε η ομάδα του Γκουαρδιόλα που θα βρεθεί εκεί ή θα γυρίσουν οι Γερμανοί την κατάσταση; Η Stoiximan προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για τη μεγάλη ρεβάνς.

Ντόρτμουντ – Σίτι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα

Μπορεί να αναδείχτηκε νικήτρια η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο “Έτιχαντ” κόντρα στη Ντόρτμουντ. Όμως το παιχνίδι εκείνο κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά και αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Γεγονός που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το επαναληπτικό παιχνίδι!

Ένα δώρο του Τσαν οδήγησε στο πρώτο γκολ της Σίτι, καθώς ο Ντε Μπράινε πήρε μέτρα και την πάσα του Μαχρέζ, κερδίζοντας το προβάδισμα λίγο πριν από το 20λεπτο. Υποψία πέναλτι υπήρξε στο 30′ από τον Τσαν στον Ρόδρι με φάουλ,  όμως μετά από έλεγχο μέσω VAR ο διαιτητής ανακάλεσε.

Με πιο πολλή όρεξη μπήκε η Ντόρτμουντ στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μια καλή στιγμή στο 50′ με τον Χόλαντ, που ανέκοψε ο Έντερσον. Και ενώ η Σίτι σημείωσε τις ευκαιρίες της, οι Βεστφαλοί βρήκαν αμέσως μετά δίχτυα. Ο Χόλαντ έδωσε την Μπάλα στον Ρόις που σκόραρε από κοντά στο 90′ για την ισοφάριση. Με αυτό, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Ντόρτμουντ όλων των εποχών στη διοργάνωση!

Η Σίτι δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Η σέντρα του Γκιουντογάν στο 90′ βρήκε τον Φοντέν στην περιοχή και γράφτηκε έτσι το τελικό 2-1.

Στην ουσία, όλα θα κριθούν στο Ντόρτμουντ πια, αφού δεν μπορεί καμιά από τις δύο ομάδες να είναι σίγουρη με βάση τα δεδομένα. Το αν η Σίτι θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ισχνό έστω προβάδισμα μένει να φανεί. Ή αντίθετα, αν θα είναι η γερμανική ομάδα που θα ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Ας δούμε τι δείχνουν, όμως και οι αποδόσεις για τον επαναληπτικό.

Nτόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι Αποδόσεις

Όπως προείπαμε, μπροστά στο σκορ είναι από το πρώτο ματς η Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, εύλογα δίνεται ως το φαβορί για τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Με αρκετά μάλιστα χαμηλή απόδοση έναντι της Ντόρτμουντ. Το διπλό το εντοπίζουμε στο 1.65 και στον αντίποδα στον άσο στο 5.00. Και η ισοπαλία είναι σχεδόν… τελειωμένη υπόθεση για τους μπουκ. Τεράστιο προβάδισμα έχουν οι “πολίτες”, με τιμή στο 1.12, ενώ στο 6.30 προσφέρεται αντίστοιχα η πρόκριση των Βεστφαλών.

Περνώντας στα τέρματα, της αναμέτρησης, εξαιρετικά πιθανά δείχνουν το ενδεχόμενο να μπουν από τρία γκολ και πάνω, όπως και το να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι. Βλέπουμε στο 1.57 το Over 2.5, ενώ στο 1.60 είναι το Goal/Goal.

Για τους παίκτες τώρα και αν θα χριστούν σκόρερ, ο Αγκουέρο βρίσκεται στο 2.20 και στην κορυφή της σχετικής λίστας. Από κοντά και ο Χόλαντ στο 2.22. Γκιουντογάν και Ζεζούς ακολουθούν έπειτα.

Ντόρτμουντ – Σίτι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 13/04/2021 & ώρα 14:00