Champions League: Οι αποδόσεις των προημιτελικών!

Ανανεώθηκε:
champions-league-apodoseis

Το Champions League επιστρέφει στη δράση για την τελική ευθεία της σεζόν! Τρίτη (06/04) & Τετάρτη (07/04) διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και την επόμενη εβδομάδα (13-14/04) θα γίνουν οι ρεβάνς! Τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα είναι άκρως συναρπαστικά και το ενδιαφέρον για το στοίχημα κορυφώνεται!

Τα προημιτελικά του Champions League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσάμπιονς Λιγκ Στοίχημα

Το μενού έχει: επανάληψη του περσινού τελικού στο Μόναχο, “τιτανομαχία” ανάμεσα σε δύο από τις πιο “βαριές” φανέλες στη Μαδρίτη, επίσκεψη της Ντόρτμουντ στη φωλιά του “λύκου” Πεπ και Πόρτο – Τσέλσι στην ουδέτερη Σεβίλλη!

  • Τετάρτη 07/04 (22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν | 1.98 – 4.14 – 3.94

Επανάληψη του περσινού τελικού το ζευγάρι στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς και πάλι σε ρόλο φαβορί, έστω και χωρίς το Λεβαντόφσκι! Η αρμάδα του Φλικ ανταπεξήλθε δίχως τον σπουδαίο Πολωνό στράικερ στο ντέρμπι τίτλου του Σαββάτου, πέρασε από τη Λειψία και ουσιαστικά αγκάλιασε το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα!

Οι Παριζιάνοι από τη μεριά τους όμως τα έχουν βρει σκούρα φέτος στην εγχώρια μάχη και παραμένουν στη 2η θέση, επτά στροφές πριν το φινάλε της σεζόν! Το Σάββατο ηττήθηκαν στο δικό τους ντέρμπι κορυφής, με 0-1 από τη Λιλ καί είναι στο -3 από την 1η θέση!

Η απουσία του “Λέβα” αλλάζει σίγουρα τα δεδομένα του ζευγαριού, ωστόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι φαβορί για τον άσο (1.98) και στην υπόθεση πρόκριση (1.75). Το καλοκαίρι, ο μεταξύ τους τελικός έληξε 1-0, το Under 2.5 και το No Goal  για την Τετάρτη προσφέρονται ως αουτσάιντερ στο 2.35.


Πόρτο – Τσέλσι | 5.66 – 3.68 – 1.81

Το θεωρητικά πιο αδύναμο ζευγάρι των προημιτελικών θα ξεκινήσει σε ουδέτερη έδρα (Σεβίλλη). Η Πόρτο έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Γιουβέντους και βλέποντας την 5αρα που δέχθηκε το Σάββατο η Τσέλσι, της ανοίγει κι άλλο η όρεξη. Ξεκάθαρο φαβορί για το διπλό (1.81) και την πρόκριση η Τσέλσι (1.30). Όσον αφορά τα γκολ, εδώ φαβορί συναντάμε το Under 2.5 (1.62) και το No Goal (1.70).


  • Τρίτη 06/04 (22:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ | 1.39 – 5.10 – 7.40

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει τεράστιο φαβορί και δεν είναι άλλο από την ασταμάτητη Σίτι του Γκουαρδιόλα, που είναι άλλωστε και το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου! Οι “πολίτες” κάνουν πάρτι στην Πρέμιερ και όχι μόνο, από το Δεκέμβρη και μετά! Μετρούν 26/27 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με μοναδική απώλεια την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Το Σάββατο πέρασαν και από την έδρα της Λέστερ, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ενώ βάζουν πλώρη για ένα ιστορικό καρέ τίτλων! Η Ντόρτμουντ είναι “άρρωστη” και το επιβεβαίωσε ξανά το Σάββατο, όταν ηττήθηκε εντός έδρας από την Άιντραχτ και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την 4αδα. Όλα δείχνουν ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια η BVB δεν θα δώσει το παρών στο Champions League.

Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος στο 1.39, σε τιμές φαβορί προσφέρονται και τα γκολ. Στο 1.55 προσφέρεται το Over 2.5 και στο 1.78 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όσον αφορά την πρόκριση, η Σίτι είναι στο 1.15 και η Ντόρτμουντ στο 5.50.


Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ | 2.75 – 3.40 – 2.57

Το Ρεάλ – Λίβερπουλ είναι σαφώς το πιο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών από άποψη ιστορίας και τίτλων των δύο ομάδων. “Τιτανομαχία” ανάμεσα σε δύο από τις πιο “βαριές” φανέλες στην Ευρώπη, που όμως δεν θέλγουν με το ποδόσφαιρό τους φέτος. H Ρεάλ αθόρυβα και δίχως να εντυπωσιάζει έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων. Το Σάββατο πέτυχε επαγγελματική νίκη (2-0) επί της Έιμπαρ και σε συνδυασμό με την ήττα της Ατλέτικο στη Σεβίλλη έχει μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Η Λίβερπουλ φάνηκε να ξυπνά στην επιστροφή της από τη διακοπή. Η μεγάλη επιστροφή όμως ήταν αυτή του Ζότα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να δίνει τη λύση και στις δύο τελευταίες της νίκες. Κυρίαρχη η ομάδα του Κλοπ στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ, όμως χρειάστηκε την είσοδο του Ζότα ως αλλαγή για να εξαργυρώσει την ανωτερότητά της. Εντυπωσιακό το τελικό 0-3, σε συνδυασμό με τις απώλειες των άλλων ανταγωνιστών, οι “κόκκινοι” είναι ζεστά μέσα στη μάχη της 4αδας.

Φαβορί στον αγώνα της Μαδρίτης, έστω και οριακό είναι η Λίβερπουλ! Φαβορί και τα γκολ, στο 1.62 το Goal/Goal, στο 1.82 το Over 2.5. Στην υπόθεση πρόκριση, η Λίβερπουλ προσφέρεται στο 1.67 και η “βασίλισσα” στο 2.22.

Τα προημιτελικά του Champions League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Oι αποδόσεις ίσχυαν Δευτέρα (05/04) & ώρα 14:00.