“Εξάσφαιρα” από τη Μπάρσα, καταρρέει η Γιούβε!

Ανανεώθηκε:
messi-goal

Γεμάτο, συναρπαστικό, “ζουμερό” το Κυριακάτικο πρόγραμμα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και μεγάλες εκπλήξεις στα προγνωστικά στοιχήματος! Στην Ισπανία, η μάχη για τον τίτλο φουντώνει! Η Ατλέτικο φαίνεται να ξεθυμαίνει από δυνάμεις, την ώρα που η Μπαρσελόνα διέλυσε τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας! Παράλληλα, στην Ιταλία όλα δείχνουν πως θα έχουμε αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή, αφού η Γιούβε μοιάζει βαριά “άρρωστη”.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία Στοίχημα

Στο Σαν Σεμπαστιάν, το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδιάθετε για αυτό που ακολούθησε. Οι Βάσκοι ήταν που απείλησαν πρώτοι με τον Ίσακ το 26ο λεπτό και ως το δοκάρι του Ντεστ στο 36′ η Μπάρσα δεν είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Ρεμίρο. Λίγα δευτερόλεπτα όμως ο Γκριεσμάν, ανήμερα των 30ων γενεθλίων του, έκανε το 0-1 σε “ριμπάουντ” από απόκρουση του Ρεμίρο. Στο 38ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν είπε πάλι όχι στον Ίσακ και απέτρεψε την ισοφάριση, για να έρθει ο Ντεστ στο 43′ να κάνει το 0-2 από μία ακόμη ασίστ του Μέσσι.

Κυριαρχική στο δεύτερο μέρος η Μπάρσα, έκανε το 0-3 στο 53′ και πάλι με τον Ντεστ, έπειτα από ασίστ του έτερου ακραίου αμυντικού Άλμπα. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μέσσι να βρει δίχτυα έπειτα από όμορφη λόμπα του Μπουσκέτς. Στο 71′ ο Ντεμπελέ ξεδίπλωσε το ταλέντο του για να σκοράρει το 5ο γκολ των Καταλανών, ο Μπαρενετσέα σκόραρε εντυπωσιακό γκολ της τιμής στο 77′ και το πάρτυ των “μπλαουγκράνα” έκλεισε με τον Μέσσι να σκοράρει ξανά, έπειτα από μία ακόμη ασίστ του Άλμπα!

Η ομάδα του Κούμαν φαίνεται πως φορτσάρει στο κατάλληλο σημείο της σεζόν και δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ως το τέλος. Διατηρήθηκε στο -4 από την Ατλέτικο, η οποία ίδρωσε για να επικρατήσει της Αλαβές (1-0 εντός έδρας) και φαίνεται να έχει χάσει το μομέντουμ της.

Ιταλία Στοίχημα

Στη Serie A είναι μάλλον οριστικό πλέον, θα έχουμε νέο πρωταθλητή μετά από 8 σερί κατακτήσεις της Γιουβέντους. Η φετινή έκδοση των “μπιανκονέρι” μπορεί να κριθεί πλέον πλήρως αποτυχημένη, αφού μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στους “16” του Champions League, χθες βγήκε ουσιαστικά εκτός κούρσας και για τον εγχώριο τίτλο.

Με φλύαρη κατοχή και αναποτελεσματικότητα στις τελικές της προσπάθειες, η ομάδα του Πίρλο ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπενεβέντο και έμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο Ίντερ! Για να αντιληφθούμε την έκταση της έκπληξης, το διπλό της Μπενεβέντο στο Τορίνο πλήρωνε 17.00!!!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ