Stoiximan: Βαλένθια – Βιγιαρεάλ με πλήθος αγορών (05/03)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 22:00, η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για την 26η αγωνιστική της La Liga και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών, ειδικών στοιχημάτων και με 0% γκανιότα*!

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμκτα τα αποτελέσματα της Βαλένθια  το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί να ξεφύγει για τα καλά από τα σενάρια υποβιβασμού. Το περασμένο Σάββατο ήταν κακή στα προάστια της Μαδρίτης και ηττήθηκε 3-0 από τη Χετάφε. Κομβική η αποβολή του Ντιακαμπί στο 51′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 επί της Θέλτα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο Μεστάγια. Με 27 πόντους συγκομιή είναι στην 14η θέση και το +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε άλλο επίπεδο η Βιγιαρεάλ, κυνηγά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και φέτος. Την Κυριακή ωστόσο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο και ηττήθηκε με 0-2, πέφτοντας στην 7η θέση και το -2 από την Μπέτις. Συνεχίζει ωστόσο την πορεία της στο Europa League, αποκλείοντας την Ζάλτσμπουργκ με δύο νίκες στη φάση των “32”. Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στη Stoiximan, η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 4.06, το “Χ” στο 3.45 και το διπλό στο 2.15.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα