*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπόλτον – Ολνταμ 1-2

*Από τα 12 παιχνίδια που έχουν παίξει οι δύο ομάδες στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο, τα εφτά έχουν λήξει under 2,5.

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ θυμήθηκε τις καλές εκτός έδρας επιδόσεις της, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κερδίζοντας τελικά με 1-3 στο γήπεδο της Καρλάιλ. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις αγώνες, έχοντας χάσει πάντως το πιο πρόσφατο παιχνίδι που έπαιξε στο γήπεδό της.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ακόμη βρίσκεται από πλευράς βαθμών πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, στο -9 συγκεκριμένα, απ’ ότι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, στο +12 για την ακρίβεια. Εχει πάντα την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Ντίρνλεϊ (ΜΕ), Γκάριτι (ΜΕ) που έχασαν τα προηγούμενα παιχνίδια και μάλλον θα απουσιάσουν και από αυτό, ενώ πιο πρόσφατα χτύπησαν οι Μπαρνς (ΕΠ), Μπάνταν (ΑΜ) με τη συμμετοχή τους αμφίβολη απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Καρλάιλ με μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο! Βρέθηκε να χάνει μόλις στο πρώτο ημίχρονο από τέρμα του Καγιόντε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ισοφάρισε με πέναλτι του Χίλσνερ στο 71’, πήρε προβάδισμα με τον Μπαχαμπούλα στο 78’ και «καθάρισε» το παιχνίδι με τέρμα του Πιερτζιάνι στο 86’.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια.

*Εχει 13/19 over 2,5 εντός έδρας στη σεζόν, 10/15 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΜΠΟΛΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπόλτον απέδειξε για μία ακόμη φορά πώς εκτός από καλές εμφανίσεις έχει και ρέντα, αφού σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Μπάροου. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη της, έκτη στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, με τις πέντε εξ αυτών χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ! Οι δύο εξ αυτών έχουν επιτευχθεί στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Είναι στην τελευταία θέση εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, σε απόσταση βολής από ομάδα πίσω της, στο +1 συγκεκριμένα, ενώ είναι στο -6 από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο.

Τόσο ο Μπρόκμπανκ (ΑΜ) όσο και ο Πόλιτιτς (ΜΕ) που έχουν λείψει λόγω κάποιων ενοχλήσεων είναι κοντά στην επιστροφή τους, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπόλτον κατάφερε να κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Μπάροου, σκοράροντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μίλερ, σε έναν αγώνα που απειλήθηκε ελάχιστα, αλλά δεν κατάφερε να γίνει και η ίδια πολύ επιθετική και απειλητική.

Μπόλτον Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5, 6/7 στα τελευταία της παιχνίδια.

*Εχει 10/15 G/G εκτός έδρας στη σεζόν, 9/14 στο πρωτάθλημα.

Ολνταμ – Μπόλτον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ