Bet365: Λιντς – Άστον Βίλα με πλήθος αγορών (27/02)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 19:30, η Λιντς υποδέχεται την Άστον Βίλα για την 26η αγωνιστική της Premier League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Λιντς – Άστον Βίλα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σκαμπανεβάσματα η απόδοση της Λιντς όλη τη φετινή σεζόν, μοιρασμένες οι ήττες και οι νίκες στα έξι τελευταία της ματς. Μετά το 1-0 στην έδρα της Γουλβς, την Τρίτη επικράτησε της Σαουθάμπτον με 3-0 και ανέβηκε στην 10η θέση με 35 πόντους. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Μπιέλσα ανέβασε στροφές στο β’ μέρος και σκόραρε τρεις φορές με πρωταγωνιστές τους Μπάμφορντ, Ντάλας κακι Ραφίνια. Εξασφαλισμένη στο θέμα παραμονής, δύσκολα θα προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι στο -8 από την 5αδα.

Ασταθής η απόδοση και της Άστον Βίλα το τελευταίο διάστημα, έχει απομακρυνθεί από την πρώτη 4αδα (-9). Μετά το τυχερό 0-0 στην έδρα της Μπράιτον, όπου σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε ήρωα τον τερματοφύλακα Μαρτίνες, την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λέστερ με 1-2. Ο Τραορέ μείωσε γρήγορα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως οι “αλεπούδες” πήραν δίκαια το “τρίποντο”.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, η Λιντς έχει προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 2.25, το “Χ” στο 3.60 και το διπλό στο 3.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις