Νέα γκέλα η Μπάρσα, έμπλεξε η Παρί!

Ανανεώθηκε:
pari - monako 0-2

Μετά από ένα τρελό τρελό Σάββατο, με πολλές και μεγάλες εκπλήξεις στα προγνωστικά στοιχήματος και την Κυριακή είδαμε μεγαθήρια της Ευρώπης να χάνουν βαθμούς εντός έδρας, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρσελόνα. Παράλληλα, νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στα παιχνίδια του Europa League.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

La Liga Στοίχημα

Η περίεργη στοιχηματικά ημέρα φάνηκε από νωρίς. Στον πρώτο ισπανικό αγώνα της Κυριακής, η Μπαρσελόνα ήταν το τεράστιο φαβορί απέναντι στην Κάντιθ. Οι “μπλαουγκράνα” είχαν ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από την πρωτοπόρο Ατλέτικο με τον άσο να πληρώνει 1.11! Κι όμως η ομάδα του Μέσι δεν τα κατάφερε ξανά στο Καμπ Νου, λίγες μέρες μετά το βαρύ 1-4 από την Παρί. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 32ο λεπτό και όλα φάνηκαν ότι θα απλοποιηθούν για την ομάδα του Κούμαν. Ωστόσο οι παίκτες του ήταν άστοχοι, ξόδεψαν 20 τελικές και άφησαν τη μικρούλά Κάντιθ μέσα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι που έφτιαξαν ελάχιστες απειλητικές στιγμές, στο 19% κατοχής που είχαν σε όλο το ματς, στο 89′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια επίσης με πέναλτι! Το “Χ” πλήρωσε σχεδόν 10 μονάδες σε όσους τολμηρούς το  επέλεξαν!

Ligue 1 Στοίχημα

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει, σύμφωνα με τις στοιχηματικές το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο δρόμος για ένα ακόμη τίτλο δυσκόλεψε σημαντικά μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα από τη Μονακό. Η ομάδα του Ποκετίνο κουβαλούσε εκπληκτικό μομέντουμ μετά την 4αρα στη Βαρκελώνη, όμως απέναντι στους πληθωρικούς Μονεγάσκους αποδείχθηκαν εντελώς αναποτελεσματικοί επιθετικά. Με 74% είχαν μόλις 10 τελικές και λίγες σοβαρές απειλές στην άμυνα Κόβατς. Ο Ντιόπ όρισε το χαρακτήρα του αγώνα από νωρίς σκοράροντας το 0-1 στο 6′. Στο ίδιο λεπτό της επανάληψης ο Μαριπάν διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και οι Παριζιάνοι δεν είχαν δρόμο επιστροφής.

Αγνώριστος σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα ο Εμπαπέ, δεν κατάφερε να βοηθήσει και γενικά η επιθετική εικόνα της Παρί ήταν ανησυχητική. Η Μονακό συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία πληρώνοντας στο 5.20 όσους την προτίμησαν και μπήκε ουσιαστικά στη μάχη του πρωταθλήματος, ούσα στο -2 από την Παρί και το -6 από την πρωτοπόρο Λιλ.

Σούπερ Λιγκ Στοίχημα

Εντός έδρας απώλεια είχαμε και για τον Ολυμπιακό στη χθεσινή δράση, δεύτερη συνεχόμενη στη Σούπερ Λιγκ. Με το μυαλό φανερά στο ματς της Πέμπτης στο Αϊντχόφεν, παίκτες και Μάρτινς δεν επιδίωξαν να ανεβάσουν ρυθμούς στον αγώνα με τον Άρη. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 40′, αλλά οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο ματς ως το τέλος και με ένα πέναλτι στο 83′  γλίτωσαν την 10η συνεχόμενη ήττα απέναντι στους ερυθρολεύκους. Ο Μήτρογλου επέστρεψε στο “Καραϊσκάκης” σκοράροντας από την άσπρη βούλα και επιβεβαίωσε και τους Betarades με το +1 Ασιατικό σε απόδοση 1.89. Το “Χ” ατόφιο προσφερόταν στο 3.70.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ