Μεγάλες αποδόσεις στην Premier League! (19/02)

Ανανεώθηκε:
sportingbet.gr

Από το «Molineux» κάνει… εκκίνηση η 25η αγωνιστική της Premier League. Γουλβς και Λιντς δίνουν την «μάχη» τους για να προλάβουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ματς παίζει στη Sportingbet.

Στην άκρως ανταγωνιστική και απρόβλεπτη, όπως εξελίσσεται φέτος Γουλβς και Λιντς, μπορεί να είναι στην 12η και 11η θέση αντίστοιχα, ωστόσο τις χωρίζουν μόλις επτά και εννιά βαθμοί από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Οι «λύκοι» μπορεί να προβληματίζουν, καθώς δεν έχουν σταθερή απόδοση, ωστόσο παραμένουν ακόμη στο κόλπο της Ευρώπης.

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, αμφότερες χωρίς σκορ και μία ήττα ο απολογισμός της Γουλβς στα πέντε τελευταία για την Premier League. Η Λιντς προέρχεται από την εκτός έδρας συντριβή με 4-2 από την Άρσεναλ. Τρεις νίκες και μία ακόμη ήττα, συνθέτουν το σκηνικό των πέντε πιο πρόσφατων αγώνων, για το πρωτάθλημα Αγγλίας, μαζί με το ματς με τους «κανονιέρηδες».

Ανακάλυψε τις αποδόσεις!
sportingbet-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην περιοχή της Βρετάνης και κόντρα στην Μπρεστ, η Λυών θέλει να επανέλθει στις νίκες, για να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι «γκον» ηττήθηκαν το Σάββατο εντός έδρα από την Μονπελιέ, κάτι που επέτρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, να τους προσπεράσουν, ενώ παράλληλα δεν εκμεταλλεύτηκαν και το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Λιλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας μακριά από τις θέσεις των ομάδων που δίνουν «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία.

Για την 25η αγωνιστική της EuroLeague, στην Κωνσταντινούπολη, η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, Φενερμπαχτσέ αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου. Στο Βελιγράδι η Ζενίτ θέλει να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της, αυτή τη φορά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Στο Λυών, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Φινάλε με τον ισπανικό «εμφύλιο» Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης.

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Live Streaming*! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι &προϋποθέσεις