31η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Φέτος στο πρωτάθλημα: Ντέρμπι – Γουότφορντ 0-1.

*Over 2.5 γκολ τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Για ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη, βρήκε γκολ από το σημείο του πέναλτι και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πρέστον, επικρατώντας με 1-0. Αξιοθαύμαστη η αμυντική συμπεριφορά της, κράτησε το μηδέν για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση. Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 6-0 απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι και η λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κόβεντρι, εκτός έδρας.

Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδό της, κέρδισε τα 4/5 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί, τη μοναδική ήττα την γνώρισε από την ΚΠΡ στις 1 Φεβρουαρίου με 1-2. Βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που φιγουράρουν στις θέσεις των πλέι οφ, ο μίνιμουμ στόχος της είναι να παραμείνει σε αυτά μέχρι το φινάλε της σεζόν και να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Πρέστον. Το τέρμα που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, σημείωσε ο Ζοάο Πέδρο στο 52’ από το σημείο του πέναλτι.

Γουότφορντ Στατιστικά

*Δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στο Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δυσκολεύτηκε αρκετά η Ντέρμπι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Γουίκομ, αλλά πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε, επικρατώντας με 2-1. Ήταν η δεύτερη διαδοχική επιτυχία με το ίδιο σκορ μετά από τον αγώνα με την Μίντλεσμπρο, στο γήπεδό της τότε, ενώ πάρει 15 βαθμούς στα έξι πιο πρόσφατα ματς της, χάνοντας μόνο από την Ρόδεραμ.

Δίνει σήμερα την δεύτερη σερί αναμέτρηση μακριά από τη βάση της, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να είναι μοιρασμένες. Πιο συγκεκριμένα, στις επτά πρόσφατες εξόδους της, κέρδισε τέσσερις φορές, με μία ισοπαλία και δύο ήττες να συμπληρώνουν το ρεκόρ της. Με 34 βαθμούς μετά από 29 ματς στην Τσάμπιονσιπ, απομακρύνεται αργά, αλλά σταθερά από τη ζώνη του υποβιβασμου, η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής αποτελεί το στόχο της έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Γουίκομ. Η Ντέρμπι προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 16’, ισοφαρίστηκε στο 48’ από το σημείο του πέναλτι, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίσντομ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Γουότφορντ – Ντέρμπι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ