Μέσι vs Εμπαπέ στον πόλεμο των άστρων του ‘Camp Nou’!

Ανανεώθηκε:
winmasters logo

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στη δράση. Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν την πρώτη τους μάχη στους ’16’ του Champions League, που μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπη. Χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου αλλά σε φόρμα με 7 σερί νίκες, οι ‘μπλαουγκράνα’ ψάχνουν την ευρωπαϊκή διάκριση. Η κυριαρχία των Παριζιάνων απειλείται στη Γαλλία και η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι το απωθημένο τους.

Όλα παίζονται εδώ! winmasters.gr
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο ‘Camp Nou’; Γρίφος για δυνατούς λύτες, αλλά και με ακόμη πιο δυνατές απαντήσεις που κρύβονται στην πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η winmasters σε κορυφαίες αποδόσεις!

Να βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει, κάρτες παικτών, ασιατικό χάντικαπ κόρνερ, πολλαπλά σκορ, αυτογκόλ, συνολικά γκολ 1ου και 2ου ημιχρόνου, λεπτά επίτευξης τερμάτων και περιθώριο νίκης είναι μεταξύ άλλων τα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters για το 90λεπτο της Βαρκελώνης.

Το σήμερα και το αύριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συγκρούονται στο ‘Camp Nou’. Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ηγηθεί των συμπαικτών του και ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να πράξει το ίδιο στην απέναντι πλευρά.

Συνολικές ασίστ, γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής, σουτ στον στόχο, πρώτος ή τελευταίος σκόρερ και πολλές ακόμη επιλογές στην διάθεση των παικτών της winmasters στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο για τους δύο μεγάλους σταρ όσο και για όλους τους πρωταγωνιστές που θα πατήσουν το χορτάρι στη σπουδαία αναμέτρηση της Βαρκελώνης!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |