Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: H ολλανδική πρόκληση των ερυθρολεύκων!

Ανανεώθηκε:
Ελ Αραμπί ΟΣΦΠ

Οι διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (19:55), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν για τους “32” του Europa League! Τα προγνωστικά στοιχήματος απογειώνονται με σπουδαίες αναμετρήσεις το προσεχές τριήμερο και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη του “Καραϊσκάκης”.

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν Στοίχημα

Την πρώτη του εγχώρια ήττα για τη φετινή σεζόν γνώρισε την Κυριακή στο ντέρμπι των “αιωνίων” ο Ολυμπιακός! Νωχελικό το ξεκίνημά του στη Λεωφόρο είδε το Μαουρίσιο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό για τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους πήρε τα ηνία και έφτανε συχνά έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, όμως με εξαίρεση μία φάση του Βρουσάι, δεν έφτιαξε τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 73ο λεπτό ο Σανκαρέ διπλασίασε τα τέρματα των “πρασίνων” μετά από μεγάλο λάθος του Σα και κάπου εκεί πάτησε γκάζι η ομάδα του Μάρτινς. Πίεσε ασφυκτικά το “τριφύλλι”, μείωσε με τον Ελ Αραμί στο 82ο λεπτό και είχε μεγάλες φάσεις ως το φινάλε του αγώνα για να βρει την ισοφάριση. Είχαν προηγηθεί 8 διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς και παρά την ήττα είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα, όντας στο +14 από τους διώκτες του!

Η PSV προέρχεται επίσης από αρνητικό αποτέλεσμα στο εγχώριο πρωτάθλημά της, το οποίο ουσιαστικά τη βγάζει εκτός τροχιάς πρωταθλήματος. Οδυνηρό το 2-2 στην έδρα της Ντεν Χάαγκ το Σάββατο, είδε τον Άγιαξ να κερδίζει και να ξεφεύγει στο +6 με παιχνίδι λιγότερο! Έχασε πέναλτι με τον Μαξ για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του ημιχρόνου με δύο τέρματα του ηγέτη Μάλεν, ωστόσο δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ για το θεσμό του Κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε ότι η ολλανδική ομάδα συμμετείχε στον όμιλο του ΠΑΟΚ, με Γρανάδα και Ομόνοια, όπου τερμάτισε πρώτη με 12 πόντους. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς γνώρισε βαριά ήττα (4-1) στην Τούμπα, ενώ στην Ολλανδία κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό 0-2 του Δικεφάλου για το τελικό 3-2 που έκρινε εν πολλοίς και την υπόθεση πρόκριση.

Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν Αποδόσεις

Η υπόθεση πρόκριση θεωρείται ισορροπημένη υπόθεση με ισχνό προβάδισμα για την ελληνική ομάδα, ωστόσο στον πρώτο αγώνα του Φαλήρου ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 2.10. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρονται και τα πολλά γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού οι Ολλανδοί είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και αρκετά κενά στα μετόπισθεν.

  • Ολυμπιακός: 2.10
  • Ισοπαλία: 3.50
  • Αϊντχόφεν: 3.45
  • Over 2.5: 1.83
  • Under 2.5: 1.95
  • Goal/Goal: 1.67
  • No Goal: 2.12

Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν Κανάλι

Ο πολύ σημαντικός ευρωπαϊκός αγώνας των ερυθρολεύκων, όπως και όλοι οι αγώνες του Europa League θα μεταδοθούν από τα κανάλια Cosmote Sports.

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ