Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Τελευταία “ζαριά” για τους πρωταθλητές!

Ανανεώθηκε:
Λίβερπουλ Σίτι 2021

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζει η τιτανομαχία στο Άνφιλντ! Την Κυριακή (07/02) τις 18:30, η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωτοπόρο της φετινής σεζόν Μάντσεστερ Σίτι, με την αναμέτρηση να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββατοκύριακου! Οι “κόκκινοι” έμειναν πολύ πίσω μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον την Τετάρτη και η νίκη στο ντέρμπι κρίνεται επιτακτική αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στην κούρσα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα

Ευχάριστη παρένθεση αποδείχθηκαν τα δύο διπλά της Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Η ομάδα του Κλοπ δεν είναι καλά από τις τελευταίες ημέρες του 2020 και το επιβεβαίωσε ξανά στην εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον. Την προηγούμενη εβδομάδα οι “κόκκινοι” ήταν παραγωγικοί στις έδρες της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ, τις οποίες κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-3), αλλά τα σύννεφα δεν έφυγαν πάνω από το Λίβερπουλ. Η επιθετική της δυστοκία στα εντός έδρας παιχνίδια συνεχίστηκε την Τετάρτη (03/02) απέναντι στην ομάδα του Πότερ. Ανέμπευστη επιθετικά η Λίβερπουλ για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα, δεν απείλησε όσο θα έπρεπε, με τους επιθετικούς της σε ντεφορμάρισμα και δικαιώς ηττήθηκε από τη Μπράιτον με 0-1. Από εκεί που είχε να χάσει εντός έδρας από τον Απρίλιο του 2017, πλέον μετρά δύο σερί ήττες στο Άνφιλντ, τρία παιχνίδια δίχως γκολ και τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη!!! Η κρίση φαίνεται πως είναι βαθιά και οι πρωταθλητές καλούνται να αντιδράσουν άμεσα για να μη μείνουν εντελώς εκτός κούρσας τίτλου.

Σε αντίστροφη τροχιά και μομέντουμ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετράει 13 συνεχόμενες νίκες σε όλους τους θεσμούς, έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ σε αυτό το διάστημα!!! 9 οι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, είναι γενικά αήττητη στα τελευταία 20 παιχνίδια της από τις 21 Νοεμβρίου! Την Τετάρτη πέρασε με άνεση από την έδρα της Μπέρνλι με 0-2 και σκόρερ τους Γκάμπριελ Ζεσούς και Στέρλινγκ από το πρώτο ημίχρονο. Μόνη πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ με 47 πόντους, στο +3 από τη Γιουνάιτεντ, στο +5 από τη Λέστερ και στο +7 από τη Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο! Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της χώρας με μόλις 13 γκολ παθητικό, 6 μακριά από την έδρας της σε 10 αγώνες!

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Αποδόσεις

Στην κατάταστη που βρίσκονται οι δύο ομάδες στην τωρινή συγκυρία δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη από τις στοιχηματικές. Οι “πολίτες” βρίσκονται στο ζενίθ της φόρμας τους, την ώρα που η Λίβερπουλ ψάχνει τη χαμένη ταυτότητά της.

  • Λίβερπουλ: 3.46
  • Ισοπαλία: 3.67
  • Μάντσεστερ Σίτι: 2.09
  • Over 2.5: 1.68
  • Under 2.5: 2.25
  • Goal/Goal: 1.59
  • No Goal: 2.43

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Παράδοση

Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια κρίνουν τους μεγάλους τίτλους στην Αγγλία και οι μάχες τους θα μείνουν στην ιστορία. Πρόκειται για δύο από τις σύγχρονες υπερδυνάμεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τη μάχη Κλοπ – Γκουαρδιόλα να κρίνεται μέχρι στιγμής ισορροπημένη. Στη γενική εικόνα, φυσικά η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι ως μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Αγγλίας για πολλές δεκαετίες. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 169 αναμετρήσεων η Λίβερπουλ μετρά 80 νίκες, 43 ντέρμπι έληξαν ισόπαλα και 46 φορές επικράτησε η Σίτι. Τα τελευταία αποτελέσματά τους είναι πολύ μοιρασμένα. Από το 2017, το ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις είναι 5-4-3 υπέρ της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Κανάλι

Μεγάλη μάχη με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλη τηλεθέαση σε όλο τον πλανήτη. Στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι μπορούν να συντονιστούν στο Cosmote Sport 1 για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στις 18:30, ενώ στο ίδιο κανάλι μπορούν να δουν μαγνητοσκοπημένα παλιά ντέρμπι των δύο ομάδων από τις 09:30 το πρωί ως και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ