Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μαντζρέκαρ Τζέιμς!

Ανανεώθηκε:
Μαντζρέκαρ Λαμία

H Λαμία έχει ως πρωταρχικό στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή της στην ανώτερη κατηγορία. Με το σκεπτικό αυτό απέκτησε τον Μαντζρέκαρ Τζέιμς για να θωρακιστεί στα μετόπισθεν. Ο Καναδός στόπερ ανήκει στη Μίντιλαντ και θα αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Λαμίας:

“Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Καναδού, σέντερ μπακ, Manjrekar James με τη μορφή δανεισμού από τη Midtjylland, με την οποία είχε φέτος σημείωσε 6 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε FC Fredericia (Δανία), Vasas FC, Diósgyőr, Pécsi MFC ( Ουγγαρία) και Sigma FC (Καναδάς). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ο Μαντζρέκαρ Τζέιμς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λαμίας αμέσως μετά την υπογραφή του, τονίζοντας τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας. Θα βάλω τα δυνατά μου να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος και να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής της στην κατηγορία που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα να το πετύχουμε!”

Μαντζρέκαρ Τζέιμς: Το Who Is Who

Ο Μαντζρέκαρ Τζέιμς γεννήθηκε στην πόλη Ροσό της Δομινίκα στις 5 Αυγούστου του 1993. Μετακόμισε σε μικρή ηλικία στον Καναδά, όπου έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Νορθ Γιορκ Χαρτς, της Σίγκμα και της Πεκς. Με την τελευταία έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας τη σεζόν 2014 – 2015. Την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στην Ουγγαρία και τη Ντιοσγκιόρ, για να υπογράψει στη συνέχεια στη Βάσας, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Από το το 2018 ανήκει στη δανέζικη Μίντιλαντ. Την πρώτη χρονιά του δόθηκε δανεικός στη Φρεντερίκια, ενώ για το υπόλοιπο μισό αυτής της σεζόν θα είναι παίκτης της Λαμίας. Έχει ύψος 1,93 και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Έχει σημειώσει 17 εμφανίσεις με την εθνική Καναδά, έχοντας μάλιστα σκοράρει και δύο φορές.

Μαντζρέκαρ Τζέιμς Highlights