Πέφτει το διπλό της Σπέτσια!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συναρπαστικό το κουπόνι του Σαββάτου (23/01) με πλήρη αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο! Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Τεράστιο το Σαββατιάικο κουπόνι, πολλές και μεγάλες οι μεταπτώσεις των αποδόσεων. #1 της ημέρας είναι αυτή στο PSVΒααλβάικ, με την απόδοση του αουτσάιντερ να έχει κατρακυλήσει. Συγκεκριμένα, το διπλό άνοιξε στο 19.00 και πλέον προσφέρεται στο 12.00!

Έπειτα ποσοστιαία ανάλογη πτώση παρατηρούμε σε ένα ακόμη μεγάλο αουτσάιντερ στη Σέριε Α. Στον αγώνα ΡόμαΣπέτσια οι νεοφώτιστοι άνοιξαν σε απόδοση 9.00 και πλέον το διπλό τους προσφέρεται στο 6.00.

Η επόμενη αξιοσημείωτη αλλαγή παρατηρείται στη Β’ Γαλλίας και το δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στη Κλερμόν και την Οσέρ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν ως οριακό φαβορί στο 2.40, αλλά πλέον είναι σαφές φαβορί στο 1.85.

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο και στον αγώνα Αντβέρπ – Οστάνδη, στον οποίο παρατηρείται σημαντική πτώση στην απόδοση των φιλοξενούμενων. Το διπλό άνοιξε στο 4.00, έπεσε άμεσα στο 3.55 και σήμερα προσφέρεται στο 3.10.

Τέλος, σημαντική είναι η πτώση σε ένα ακόμη διπλό, στην προκειμένη περίπτωση στη Ρουμανία και την αναμέτρηση ΣέπσιΆστρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 4.75, η νίκη τους έφτασε να πληρώνει ως και 3.00, αλλά σήμερα προσφέρεται στο 3.75.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων και σήμερα στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το μοναδικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Το Άστον ΒίλαΝιουκάστλ μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι γενικά, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 250,000€ τζίρο!

Ακολουθεί η αναμέτρηση ΡόμαΣπέτσια για τη Serie A με πάνω από 250,000€ τζίρο επίσης, εκ του οποίου το 65% πάει στον άσο.

#3 πιο δημοφιλής αναμέτρηση του Σαββάτου είναι το ΜίλανΑταλάντα! Η μάχη στο Μιλάνο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 150,000€ τζίρο, με τα περισσότερα πονταρίσματα να πηγαίνουν στο διπλό!

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα