Κατρακυλά ο άσος της Ερζουρούμ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μικρό αλλά ενδιαφέρον το κουπόνι της Πέμπτης (21/01), με αγωνιστική δράση σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία και Ιταλία μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Παρατηρώντας τις μεταπτώσεις των σημερινών αποδόσεων, η μεγαλύτερη αλλαγή παρατηρείται στην Τουρκία και την αναμέτρηση ΕρζουρούμσπορΑλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν ως μεγάλο αουτσάιντερ σε απόδοση 6.00 και πλέον προσφέρεται στο 3.60! Κατακόρυφη η πτώση σήμερα από το 5.00 έφτασε μέχρι το 3.50!

Μεγάλη πτώση είναι και στο αουτσάιντερ του αγώνα ΊμπιζαΜπιλμπάο. Οι νησιώτες άνοιξαν στο 5.25 και πλέον προσφέρονται στο 3.80, ενώ ο άσος έφτασε ως το 2.55 χθες!

Σημαντική είναι η πτώση και στο διπλό του αγώνα ΓκενκΓάνδη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 3.50, αλλά πλέον το διπλό προσφέρεται στο 2.62 με σταθερά καθοδική πορεία τις τελευταίες μέρες.

Aξιοσημείωτη είναι η αλλαγή απόδοσης και στο ΦορταλέζαΣάντος για την 1η κατηγορία της Βραζιλίας. Ο άσος άνοιξε στο 2.60 και πλέον είναι ξεκάθαρο φαβορί στο 1.95.

Τέλος, στο ΦένλοΓκόου Αχέντ Ιγκλς για το Κύπελλο Ολλανδίας έπεσε η απόδοση των φιλοξενούμενων. Το διπλό άνοιξε στο 3.90 προχθές, αλλά η απόδοσή του έπεσε άμεσα στο 3.25 και σήμερα προσφέρεται στο 3.00.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων πρωταγωνιστεί και πάλι το παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Το ΛίβερπουλΜπέρνλι ξεχωρίσει στη σχετική λίστα με πάνω από 580,000€, εκ των οποίων το 81% έχει πονταριστεί στον άσο.

#2 αγώνας της Πέμπτης είναι το ΈιμπαρΑτλέτικο Μαδρίτης με πάνω από 180,000 ευρώ τζίρο. Και εδώ το φαβορί έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος με το 56% των πονταρισμάτων.

Η κορυφαία τριάδα των τζίρων κλείνει με το ΒαλένθιαΟσασούνα με πάνω από 130,000€. Πιο μοιρασμένος εδώ ο τζίρος, με τη Βαλένθια έχει πάρει το 46% των πονταρισμάτων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα