Κατηφορίζει ο “άσος” της Βαγιαδολίδ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο αγώνες είναι το κουπόνι της Τρίτης (19/01), με παιχνίδια να δίνονται σε όλο τον πλανήτη. Ξεχωρίζουν αυτά σε “μεγάλα” πρωταθλήματα αλλά και διοργανώσεις της Ευρώπης, με την Πρέμιερ Λιγκ να κλέβει την παράσταση όπως θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μεγάλες μεταβολές σημειώθηκαν σε τιμές αποδόσεων σε αγώνες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής σήμερα. Στον αγώνα για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας μεταξύ της Βαγιαδολίδ και της Έλτσε εντοπίζεται μία άξια αναφοράς. Η νίκη της πρώτης ξεκίνησε στο 2.25 και τώρα πια έχει κατέβει αρκετά, στο 1.83.

Και στη Βραζιλία και τη δεύτερη κατηγορία της υπάρχει πτώση σημείου στο παιχνίδι της Γκρέμιο με την Αμέρικα Μινέιρο. Το “διπλό” είχε ανοίξει ως αουτσάιντερ στο 4.00, ενώ πλέον έφτασε να είναι το φαβορί στο 1.80!

Προχωράμε με την ανώτερη κατηγορία της Χιλής και την αναμέτρηση της Κατόλικα με την Έβερτον. Συμπιέστηκε προς τα κάτω η νίκη της δεύτερης, αν και παραμένει λιγότερο πιθανή, καθώς κατέγραψε πορεία από το 5.00 στο 3.25.

Σε αγώνα για το κύπελλο Ολλανδίας προστίθεται άλλη μία πτώση, στο ματς της Φόλενταμ με την Αϊντχόφεν. Το σημείο που μας ενδιαφέρει σε αυτή την περίπτωση είναι το “Χ”. Η ισοπαλία, λοιπόν, παιζόταν στην αρχή στο 8.50 και πλέον έχει φτάσει στο 6.50.

Κλείνουμε με την Αγγλία και τη Λιγκ 1, όπου η Χαλ φιλοξενεί την Άκρινγκτον. Η μεταβολή εδώ αφορά τον “άσο”, το πιο αναμενόμενο από τα τρία αποτελέσματα του παιχνιδιού, που στο ξεκίνημα βρισκόταν στο 2.10 και έχει απόκλιση πιο χαμηλά στο 1.75.

Τζίροι στοιχήματος

Περνάμε στους τζίρους της ημέρας, όπου την τιμητική της έχει και σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ, με αγώνες στις τρεις πρώτες θέσεις. Στην κορυφή βρίσκεται το Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ, που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 350.090€, με το 62,36% από αυτά να ποντάρεται στη νίκη της γηπεδούχου.

Αμέσως μετά στην κατάταξη είναι το Λέστερ – Τσέλσι. Εδώ έχουν στοιχηματιστεί συνολικά 242.005€ ως τώρα. Φαίνεται πως οι προτιμήσεις είναι μοιρασμένες εδώ, καθώς το 38,24% πήγε στο “διπλό”, ενώ το 33,36% στον “άσο”.

Η τριάδα κλείνει με το Σαουθάμπτον – Σριούσμπερι. Ο τζίρος που έχει συγκεντρωθεί για το ματς ανέρχεται στα 111.636€ για την ώρα. Οι περισσότεροι προτίμησαν τον “άσο” με ποσοστό 71,85%.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα