«Διπλά»… ποιότητας!

Ανανεώθηκε:
Γκλάντμπαχ 2021

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν μας… βγήκε η «μπόμμπα» στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος. Σε ένα μέτριο ματς, με λίγες φάσεις, η Λεβερκούζεν τα βρήκε σκούρα στο Βερολίνο, με αντίπαλο την Ουνιόν. Τελικά, έχασε κιόλας με 1-0. Παρόλα αυτά, μας έφτιαξε τη διάθεση η άνετη επικράτηση της Λάτσιο επί της Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι. Ο «άσος» ουσιαστικά «κλείδωσε» από το πρώτο ημίχρονο. Σήμερα Σάββατο, το κουπόνι γεμίζει για τα καλά! Έχουμε λοιπόν, μεγαλύτερη ευχέρεια στις επιλογές για το στοίχημα. Οι ματσάρες της ημέρας παίζουν στην Bet365 με πολλά ειδικά στοιχήματα!

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Bundesliga είναι και πάλι στο προσκήνιο, όσον αφορά τις προτάσεις μου. Ωστόσο, αυτήν τη φορά θα τη συνδυάσω με την αγαπημένη Πρέμιερ Λιγκ! Δύο αγώνες είναι που μου τράβηξαν την προσοχή στοιχηματικά. Και στους δύο, τάσσομαι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ας μπούμε στο κλίμα!

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ Προγνωστικά

Η νεοφώτιστη που έριξε 5 γκολ στο Ντόρτμουντ, κόντρα στα πουλάρια που νίκησαν με ανατροπή την Μπάγερν! Όπως και να το δεις, η αναμέτρηση στην Mercedes-Benz Arena, σε προκαλεί, από κάθε άποψη…

Η Στουτγάρδη μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη, πήγε στο Άουγκσμπουργκ κι έκανε πάρτι την περασμένη Κυριακή με 4-1. Οι 3 βαθμοί την έβαλαν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας κι αν νικήσει και σήμερα θα πιάσει την Γκλάντμπαχ στην έβδομη θέση. Με 30 γκολ επίθεση, η ομάδα του Ματαράτσο έχει γίνει φόβος και τρόμος στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου έχει 5 νίκες, με μεγαλύτερο θύμα της, την Ντόρτμουντ (5-1)! Στο γήπεδο της ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο, αφού δεν έχει πετύχει ακόμη ούτε μια νίκη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της! Σε 7 αγώνες, έχει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ σε όλους έχει δεχτεί γκολ. Το μόνο που μπορεί να περηφανεύεται απόψε είναι, ότι, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που υποδέχτηκε τη Γκλάντμπαχ, το ’19 και το ’18, τη νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ μέχρι το 2015 είχε τρείς σερί ήττες.

Η Γκλάντμπαχ πάει στη Στουτγκάρδη με ύφος χιλίων καρδιναλίων, αφού την προηγούμενη Παρασκευή έκανε την Μπάγερν να αισθανθεί, όπως οι αντίπαλοι των Βαυαρών για οκτώ σερί αγωνιστικές. Την νίκησε με ανατροπή! Έχανε 0-2 και το ΄κανε 3-2! Ήταν σούπερ έκπληξη! Τελευταία φορά που είχε κάνει το ίδιο, ήταν με την Λεβερκούζεν πριν από 4 χρόνια.. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε, ο οποίος σήμερα παίζει το 50ο του παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα, στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους, είχαν νικήσει με 1-0 την άλλη νεοφώτιστη, Αρμίνια. Πρωταγωνιστής και στις δύο αναμετρήσεις ο Γιόνας Χόφμαν, που είχε επιστρέψει από τραυματισμό. Είχε ασίστ με την Αρμίνια και 2 γκολ και 1 ασίστ με την Μπάγερν.

Σας δίνω κάποια στατιστικά που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας:

1) Στη Μερσέντες-Μπέντζ οι 2 ομάδες στα μεταξύ τους έχουν σκοράρει 149 γκολ. Τα 99 η γηπεδούχος Στουτγκάρδη!
2) Θα βρεθούν αντίπαλοι οι 2 μέσο-επιθετικοί, με τα περισσότερα γκολ εφέτος στο πρωτάθλημα. Ο Βαμανγκιτουκά και ο Στιντλ, έχουν από 8 γκολ ο καθένας και είναι οι τοπ-σκόρερ για τις δύο ομάδες! Ο Στιντλ τα 7 από τα 8, τα έχει πετύχει εκτός έδρας!
3) Ο Νόϊχάους που πέτυχε το καταπληκτικό γκολ με την Μπάγερν, είχε σκοράρει για πρώτη φορά στη Μπουντεσλίγκα, κόντρα στη Στουτγκάρδη, τον Δεκέμβρη του ’18 (3-0).
4) Η Στουτγκάρδη έχει πετύχει 7 γκολ εφέτος με αναπληρωματικούς. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ από παίκτη που μπήκε αλλαγή!
5) Ο Μάρκο Ρόζε αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη για πρώτη φορά. Ως παίκτης, σε 5 αγώνες δεν τη νίκησε ποτέ.

Βλέπω την Γκλάντμπαχ να είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, από ό,τι αξίζει το ρόστερ της. Η ανατροπή με την Μπάγερν είναι λογικό να της έδωσε ψυχολογία. Είναι ανώτερη από τη Στουτγκάρδη και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα… αποδράσει. Ποντάρω στο «διπλό» σε απόδοση 2.42.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Φούλαμ – Τσέλσι Προγνωστικά

Παίρνουμε το… αεροπλάνο για Αγγλία, και προσγειωνόμαστε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Γιατί; Μα φυσικά, επειδή εκεί θα διεξαχθεί ο αγώνας της Φούλαμ με την Τσέλσι, για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι στο Craven Cottage, και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που με οδηγούν να στηρίξω τους «Μπλε».

Θα μου πείτε, η Φούλαμ προέρχεται από σημαντικό αποτέλεσμα. Ναι, κατάφερε να πάρει βαθμό εκτός έδρας, απέναντι στην Τότεναμ. Την Τετάρτη έγινε αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι, και η Φούλαμ ήταν αυτή που χαμογέλασε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τη λύση από το… πουθενά στο 74′, με τον Καβαλέιρο. Το ματς ήταν για να φάει… πολλά η ομάδα του Πάρκερ. Ο τερματοφύλακας της την έσωσε πολλές φορές, ο Σον σημάδεψε το δοκάρι σε τετ α τετ και γενικά η Τότεναμ δεν «καθάρισε» το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσε να το κάνει αυτό εύκολα. Σε κάθε περίπτωση, το 1-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Φυσικά, αυτό το ματς προσέθεσε μπόλικη κούραση στους παίκτες της Φούλαμ, και αποτελεί ερωτηματικό πόσο φρέσκοι θα παρουσιαστούν σήμερα. Είναι σημαντική και η απουσία του Λόφτους Τσικ, που είναι δανεικός από την Τσέλσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Φούλαμ, που γενικά δεν ικανοποιεί φέτος.

Η Τσέλσι από την άλλη, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, εκτός από τη νίκη. Δεν της αρμόζει να είναι στην ένατη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αν αναλογιστεί κανείς και τη μεγάλη επένδυση που έγινε το καλοκαίρι. Είδε… «αστεράκια» στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ήταν το ντέρμπι με τη Σίτι, στο οποίο έχανε 0-3 στο 34′. Η σεμνή τελετή εκεί, έλαβε τέλος νωρίς. Ουσιαστικά… ξεκουράστηκε στο 4-0 με τη Μόρκαμπ για το κύπελλο. Είδε τουλάχιστον τους Βέρνερ και Χάβερτζ να σκοράρουν. Ο Λάμπαρντ ούτε που θέλει να σκέφτεται γκέλα σήμερα. Άλλωστε, ήδη ακούγονται πολλά για το μέλλον του, και αρνητικό αποτέλεσμα στο Craven Cottage θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ζιγιές αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, με την παρουσία του να ομορφαίνει κατά πολύ το παιχνίδι των «Μπλε».

Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε λιγάκι και την παράδοση των τελευταίων ετών στο ζευγάρι. Η Φούλαμ είναι χωρίς νίκη εδώ και 19 (!) ματς απέναντι στην Τσέλσι, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Στα πέντε τελευταία, που είναι για την Πρέμιερ, έχει πέντε ήττες. Η τελευταία φορά που κέρδισε τους «Μπλε», ήταν το μακρινό 2006! Σαν της έχει πάρει τον αέρα λοιπόν, η Τσέλσι…

Σήμερα θα πάω με την ποιότητα, τη συγκυρία και την παράδοση. Η Τσέλσι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και οφείλει να το δείξει στο γήπεδο. Την ευνοεί το γεγονός ότι την Τετάρτη η Φούλαμ είχε πολύ απαιτητικό ματς με την Τότεναμ και ξόδεψε πολλές δυνάμεις. Επίσης, δεν τη… βλέπει τα τελευταία πολλά χρόνια στις μεταξύ τους μάχες. Το «διπλό», σε συνδυασμό με το Over 1.5, σε απόδοση 1.93, αποτελεί την επιλογή μου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ / 2 @ 2.42

19:30 Φούλαμ – Τσέλσι / 2 & Over 1.5 @ 1.93

Φούλαμ – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ