Combo στο 3.90 και Λάτσιο!

Ανανεώθηκε:
Λάτσιο Φιορεντίνα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Μετά από ένα χρονικό διάστημα, που η Άρσεναλ έπαιζε μπαλάρα, έριξε την απόδοσή της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Το 0-0 έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες, και δεν επιβεβαίωσε τα στοιχήματά μας. Ωστόσο, δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και συνεχίζουμε! Σήμερα, είναι Παρασκευή, και θα κάνουμε… προθέρμανση για το Σ/Κ. Έχει καλά ματσάκια το κουπόνι. Έχω κρατήσει δύο προγνωστικά ποδοσφαίρου από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσοχή μου στρέφεται στην Bundesliga και τη Serie A. Στη Γερμανία, η Λεβερκούζεν έχει επικίνδυνη αποστολή στο Βερολίνο, με αντίπαλο την Ουνιόν. Στην Ιταλία, θα γίνει το ντέρμπι της Ρώμης, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα. Δύο παιχνίδια, δύο προτάσεις σε αποδόσεις που αξίζουν!

Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Η εκπληκτική Ουνιόν, γιορτάζει απόψε κόντρα στη Λεβερκούζεν, το 50ο της παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα! Όχι μόνο έχει πάρει τα πρωτεία στο Βερολίνο από την Χέρτα, από την ημέρα που ανέβηκε στην κατηγορία, αλλά εφέτος έχει βάλει πλώρη για να χτυπήσει ακόμα και την πόρτα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή έχει ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα, έρχεται από την ισοπαλία με τη Βόλφσμπουργκ που την ανέβασε στην πέμπτη θέση και προσέξτε, δεν την έχει νικήσει κανείς από τους ισχυρούς της Γερμανίας. Πήρε ισοπαλία από Μπάγερν και Γκλάντμπαχ, νίκησε τη Ντόρτμουντ και την ερχόμενη Τετάρτη, παίζει με την Λειψία.

Η Λεβερκούζεν, έρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Βέρντερ, ο μοναδικός της βαθμός στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Παρόλα αυτά, η συγκομιδή των 29 βαθμών ως τώρα, είναι η καλύτερη των τελευταίων 7 χρόνων. Η εντυπωσιακή νίκη της δε, με 4-1 την περασμένη Τρίτη στο κύπελλο με την Άϊντραχτ, έδειξε και αγωνιστική ανάκαμψη. Κι αυτό είναι το ζητούμενο για τον Πέτερ Μπος και τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν μετά την Ουνιόν και μέχρι τα τέλη του Γενάρη, Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ εντός και Λειψία εκτός έδρας!

Η Ουνιόν είναι αήττητη εφέτος εντός έδρας σε 7 αγώνες, αλλά οι 4 έληξαν ισόπαλοι. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπιρίνες” είναι περισσότερο ομάδα εκτός έδρας, καθώς έχουν μαζέψει 17 βαθμούς, τους περισσότερους, μαζί με την Στουργκάρδη. Εκτός αυτού, η Λεβερκούζεν σε πέντε ματς που αντιμετώπισε την Ουνιόν, τα πήρε και τα 5!

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πέρυσι βέβαια, στο Βερολίνο, δυσκολεύτηκε αρκετά με τη “νεοφώτιστη” και έφυγε νικήτρια με 3-2 με ένα γκολ στο 94′ του Μπελαραμπί, ενώ στην τελευταία τους αναμέτρηση που έγινε στο Λεβερκούζεν κι ήταν προημιτελικός κυπέλλου, τον Μάρτη του ’20, η Ουνιόν ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 71′ που αποβλήθηκε ο Λεντς και στη συνέχεια δέχτηκε 3 γκολ.

Η Ουνιόν με 31 γκολ (ένα παραπάνω από τη Λεβερκούζεν), έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τη Μπάγερν και μαζί με τους πρωταθλητές, έχουν σκοράρει εφέτος σε όλα τα παιχνίδια! Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 15 γκολ, πίσω από τα 12 της Λειψίας.
Στατιστικά, σκοράρουν συνήθως αμφότεροι στο πρώτο τέταρτο των αγώνων (8 γκολ η Ουνιόν και 7 η Μπάγερ), ενώ οι γηπεδούχοι είναι καλοί και στα στημένα με 11 γκολ, τα περισσότερα στην κατηγορία. Έχουν κι ένα “κακό” όμως, αφού δεν έχουν καταφέρει από πέρυσι να νικήσουν σε παιχνίδι, ενώ δέχτηκαν πρώτοι γκολ. Αυτό συνέβη σε 25 ματς κι έχουν 6 ισοπαλίες και 19 ήττες. Έγινε και με τη Βόλφσμπουργκ, που παρότι πέτυχαν ανατροπή κι είχε αποβληθεί κι ο Άρνολντ για τους “Λύκους”, τελικά δέχτηκαν την ισοφάριση (2-2).

Το Goal / Goal νομίζω είναι μια λογική πρόταση και σε συνδυασμό με νίκη της Λεβερκούζεν, παίζεται στο 3.90!

Λάτσιο – Ρόμα Προγνωστικά

Είναι η 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και περιλαμβάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι. Αυτό της πρωτεύουσας! Αυτήν τη στιγμή, η Ρόμα βρίσκεται στην τρίτη θέση και έξι πόντους πάνω από τη συμπολίτισσα Λάτσιο. Τυπικά γηπεδούχοι οι «Λατσιάλι», αφού θεατές δεν θα υπάρχουν στις κερκίδες του «Ολίμπικο».

Η Λάτσιο θέλει πάρα πολύ τη νίκη στο ντέρμπι. Και τη χρειάζεται επίσης πολύ. Έχει μείνει λίγο πίσω, και προσπαθεί να πλησιάσει στην τετράδα. Είναι πέντε βαθμούς μακριά από αυτήν και πρέπει να πάρει και μεγάλα ματς, από τη στιγμή που έκανε κάποιες κακές γκέλες. Πάντως, το 2021 είναι αήττητη σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία με τη Τζένοα, κέρδισε τη Φιορεντίνα και την Πάρμα. Στην Πάρμα έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική, και απέδρασε σχετικά εύκολα, με το 0-2. Εχει σε φόρμα τον Καϊσέδο, ενώ ο Ιμόμπιλε είναι σταθερή αξία. Μοιάζει να βρίσκει ρυθμό η ομάδα του Ιντζάγκι και έχει την κατάλληλη ευκαιρία απόψε, για να το επιβεβαιώσει αυτό.

Η Ρόμα τώρα, δίνει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Έρχεται από την ισοπαλία (2-2) με την Ίντερ. Μπορεί να μην έχασε από τους «Νερατζούρι», όμως έμεινε έξι πόντους πίσω από την κορυφή. Με το ρόστερ που έχει βέβαια, πάρα πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα η Ρόμα. Όμως, είναι ψηλά και έχει δικαίωμα να ονειρεύεται. Στο ντέρμπι με την Ίντερ, δεν ήταν καλή. Προηγήθηκε από το πουθενά, και δέχτηκε την ανατροπή. Μάλιστα, η Ίντερ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Στο τέλος η Ρόμα βρήκε την ισοφάριση, εκμεταλλευόμενη κυρίως το γεγονός ότι ο Κόντε οπισθοχώρησε την ομάδα του. Παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, αλλά την περίμενα καλύτερη απέναντι στους «Νερατζούρι». Έδειξε κατά τη γνώμη μου, ότι είναι ένα κλικ κάτω από τις top ομάδες της Ιταλίας.

Όπως τα βλέπω τα πράγματα, η Λάτσιο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τη Ρόμα. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες, την έχουν φέρει απλά λίγο πιο κάτω στην κατάταξη. Θεωρώ τις δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες και βλέπω το μομέντουμ να είναι με τους «Λατσιάλι». Πιστεύω θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο ντέρμπι, και αξίζει να τους στηρίξω με μια κάλυψη. Ποντάρω στο 1 DNB σε απόδοση 2.07.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν / 2 & Goal / Goal @ 3.90

21:45 Λάτσιο – Ρόμα / 1 DNB @ 2.07

Λάτσιο – Ρόμα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ