Interwetten: Ουέσκα – Μπέτις με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 22:00, η Ουέσκα υποδέχεται την Μπέτις για την 18η αγωνιστική της La Liga και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ουέσκα – Μπέτις στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη… αγνοείται για την Ουέσκα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έχει τρεις ήττες, από τις Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0), Θέλτα (2-1) και Μπαρτσελόνα (1-0) και μία ισοπαλία με 1-1 με τη Λεβάντε. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, με μόλις 12 βαθμούς σε 17 αγώνες. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Ματέο και Βαλέρα. Αμφίβολη η συμμετοχή των Ραμίρεθ και Γκαρθία.

Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της η Μπέτις, καθώς έχει ηττηθεί στις πέντε από τις έξι τελευταίες εξόδους της. Μοναδική εξαίρεση η νίκη με 2-0 επί της Οσασούνα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 3-1 επί της Μουτιλβέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του ισπανικού κυπέλλου. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρβάλιο, Μαρτίν, Ροντρίγκες, Μοντόγια και Κουαρδάδο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Μπέτις έχει ελαφρύ προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα, το διπλό είναι στο 2.55, το “Χ” στο 3.20 και ο άσος στο 2.90.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Ουέσκα – Μπέτις στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις