Λαμία: Ποιότητα και εμπειρία με την απόκτηση Μπιάρνασον

Ανανεώθηκε:
Μπιάρνασον Λαμία

H Λαμία στην προσπάθειά της να ενισχύσει το ρόστερ ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό έκανε δικός της τον 33χρονο Ισλανδό μέσο Έλμαρ Μπιάρνασον

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

“Μέλος της οικογένειας της Λαμίας είναι από σήμερα ο κεντρικός μέσος, Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο 33χρονος (4/3/1987) Ισλανδός ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της Τουρκίας με την Ακχίσασπορ, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές.

Έχει ακόμη αγωνιστεί σε Γκαζιαντέπ και Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), την Άαρχους (Δανία), τη Γκέτεμποργκ (Σουηδία), τη Ράντερς (Δανία), τη Λιν (Νορβηγία), την U20 της Σέλτικ και την U19 της Reykjavik (Ισλανδία).

Επίσης έχει 41 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας και θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανεβεί θέσεις στη βαθμολογία. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!“

Έλμαρ Μπιάρνασον: Το Who Is Who

Ο Έλμαρ Μπιάρνασον γεννήθηκε το Μάρτιο του 1987 στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Ξεκίνησε την ποδσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της KR Ρέικιαβικ και πολύ γρήγορα ξενιτεύτηκε. Το 2005 αποκτήθηκε από τη Σέλτικ, δίχως να παίξει με τη μεγάλη ομάδα. Από το 2008 ως το 2017 αγωνίστηκε στη Σκανδιναβία, όπου έκανε γεμάτες σεζόν με τις Λυν στη Νορβηγία, την Γκέτεμποργκ στη Σουηδία και τις Ράντερς και Άαρχους στη Δανία. Τον Ιούλιο του 2017 μετακόμισε νότια. Υπέγραψε με την Ελαζίγκσπορ στην Τουρκία και μετά από θητείες στην Γκαζιαντέπ και την Ακισάρσπορ ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας. Υπήρξε διεθνής με την Ισλανδία, με τη φανέλα της οποίας έκανε 41 συμμετοχές! Πρόκειται για κεντρικό μέσο με επιθετικές αρετές που μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά, έχει πετύχει 22 γκολ στην καριέρα του.