Ξανά ανατροπή η Μπάγερν, ολική επαναφορά στο Αγρίνιο!

Ανανεώθηκε:
Παναιτωλικός Αγρίνιο

Συναρπαστικό το χθεσινό (03/01) Κυριακάτικο πρόγραμμα, με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εντυπωσιακά αποτελέσματα! Στο τέλος της βραδιάς οι ανατροπές σε Μόναχο και Αγρίνιο έκλεψαν την παράσταση για το δικό τους ξεχωριστό λόγο η κάθε μία. Στα προγνωστικά στοιχήματος η ανατροπή της Μπάγερν ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο όμως και για αυτή του Παναιτωλικού! Όσοι τις τίμησαν είτε pregame είτε στο live σίγουρα γέμισαν τσέπες και αυτοπεποίθηση.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπουντεσλίγκα Στοίχημα

8η σερί ανατροπή οι Βαυαροί!

Στις 19:00, στην Allianz Arena του Μονάχου, η Μπάγερν έκλεινε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα υποδεχόμενη τη Μάιντς, σε μία αναμέτρηση που αναμενόταν να έχει εύκολο έργο στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στην κορυφή. Εντέλει κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” και να διατηρηθεί στο +2 από τη Λειψία, αλλά το τελικό 5-2 είναι παραπλανητικό για τη δυσκολία του αγώνα.

Η Μάιντς προειδοποίησε με τον Μπούρκχαρντ μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε το τετ α τετ. Μετά από δύο καλές ευκαιρίες των Σανέ και Τολισό, ο Μπούρκχαρντ έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας για το 0-1 στο 33ο λεπτό και να βάλει την Μπάγερν πίσω στο σκορ για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα! Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η Μάιντς έκανε το 0-2 με καρφωτή κεφαλιά του Χακ και έμοιαζε ότι οι Βαυαροί θα υποστούν αναπάντεχη “γκέλα”. Αυτό μπορεί να συνέβαινε αν ο Λάτσα δεν σημάδευε το δοκάρι από πολυ ευνοϊκή θέση στο 48′!!! Δεν το έκανε και το πλήρωσε.

Ο Κίμιχ στο 50′  με κεφαλιά και ο Σανέ με κίνηση και πλασέ αλά Ρόμπεν στο 55′ ισοφάρισαν, αλλά οι απειλές της Μάιντς δεν σταμάτησαν. Στο 59′ η σουτάρα του Κουάισον χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ και έσκασε εκτός εστίας. Από κόρνερ ήρθε η πληρωμένη απάντηση του Ζούλε στο 70′ για την ανατροπή και το 3-2. Δίχως ψυχολογία πλέον οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν δύο ακόμη γκολ. Ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι στο 76′ και με πλασέ στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2!

Σούπερ Λιγκ Στοίχημα

Ανατροπή από το πουθενά και με χαμένο πέναλτι!

Λιγότερο εντυπωσιακή ως προς το θέαμα, αλλά πολύ πιο δύσκολη και πιο σημαντική ανατροπή κατάφερε ο Παναιτωλικός νωρίτερα στο Αγρίνιο! Λόγω δυνατής βροχόπτωσης ο αγωνιστικός χώρο στο γήπεδο του ήταν πολύ βαρύς και αυτό φάνηκε στις προσπάθειες των παικτών εκατέρωθεν. Ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ, δημιούργησε και έχασε καλές ευκαιρίες , αλλά το 0-0 διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα. Στην επανάληψη το χαρτάρι στέγνωσε μερικώς και ο Στάικος έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία στο 55ο λεπτό.

Στο 65ο λεπτό η ομάδα του Δέλλα έχασε χρυσή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μάζουρεκ να μην μπορεί να νικήσει τον Σωτηρίου από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που καταλογίστηκε μετά από χρήση VAR. Η ψυχολογία των γηπεδούχων έπεσε αναμενόμενα και όλα έδειχναν ότι οι Κρητικοί θα έπαιρναν ένα υπερπολύτιμο διπλό. Το απίθανο γκολ του Μανθάτη όμως στο 83ο λεπτό άλλαξε τα δεδομένα. Ο νεαρός χαφ επιχείρησε σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και “κρέμασε” το Σωτηρίου για το 1-1 από το πουθενά! Τρία λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έκανε την ολική ανατροπή με το Λιάβα σε γέμισμα και κακή αντιμετώπιση της άμυνας του ΟΦΗ. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός εκτέλεσε από κοντά για μία σπουδαία ανατροπή που στην οικονομία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Το δράμα στο Αγρίνιο όμως δεν είχε τελειώσει. Ο Σαρδινέρο βρέθηκε τετ α τετ με τον Κνετ στο 90′ για το 2-2, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ