Η Τότεναμ… ξυπνάει!

Ανανεώθηκε:
Θαναηλάκης εξώφυλλο

Καλημέρα φουνταριστοί!

Η Άρσεναλ ήταν… αγνώριστη προς το καλύτερο χθες και μας δικαίωσε! Έβγαλε και εύκολα τον 1 DNB που πρότεινα απέναντι στην Τσέλσι, σε απόδοση 2.70! Λίγο ήθελε για να κάνουμε το απόλυτο, αλλά ο Αγκουέρο δεν μας έκανε τη χάρη. Ο Αργεντινός μπήκε αργά στο ματς της Σίτι με τη Νιουκάστλ. Παρόλα αυτά, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 80′ για να σκοράρει και να μας στείλει ταμείο. Αυτό δεν συνέβη, αλλά το πρόσημο χθες είναι θετικό.

Η Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα, και εέχω πάλι προτάσεις. Αυτήν τη φορά θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι, που βγάζει δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα. Τις βρίσκετε από τώρα στην bet365.

Γουλβς – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουλβς – Τότεναμ Προγνωστικά

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, στα δικά μου μάτια, είναι το Γουλβς – Τότεναμ. Από την άνοδο της Γουλβς το 2018 και οι 4 αναμετρήσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν βρει νικητή τον φιλοξενούμενο! Ο γηπεδούχος μάλιστα δεν έχει νικήσει στα τελευταία 7 παιχνίδια τους. Είχαμε 5 διπλά και 2 ισοπαλίες. Και για να πάμε και πιο μακριά, στα τελευταία 14 ματς, μόνο στα 3 είχαμε νίκη για τους γηπεδούχους, αλλά οι 2 ήταν της Τότεναμ! Τελευταία νίκη της Γουλβς τον Φεβρουάριο του 2010.

Η Τότεναμ έχει νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Μολινό, αλλά ποτέ δεν έχει νικήσει σε 4 σερί στην έδρα της Γουλβς.

Μετά το διπλό στο Έμιρεϊτς στις 29 Νοεμβρίου, η Γουλβς έχει κάνει 3 ήττες και μόνο μια νίκη, στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Τσέλσι με 2-1 στις 15 Δεκεμβρίου. Μια νίκη που ήρθε στο 95′. Συνολικά έχει μαζέψει μόνο 7 βαθμούς στα 7 τελευταία παιχνίδια της. Η νίκη επί της Τσέλσι μάλιστα, ήταν η μοναδική από τις 6 συνολικά ως τώρα, απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Όσο για την Τότεναμ, τα 3 σερί ματς χωρίς νίκη και οι 2 ήττες από Λίβερπουλ και Λέστερ, έχουν πέσει κάπως βαριά στον Μουρίνιο. Αξιοσημείωτο είναι, ότι 3 σερί ήττες, έχει να κάνει από το 2012 με τον Βίλας Μπόας. Σοκ το γεγονός, ότι μέσα σε μια εβδομάδα (15-21/12), έπεσε από την πρώτη θέση, στην 6η! Παρά τη νίκη επί της Στόουκ στο Λιγκ Καπ, μόνο μια νίκη επί της Γουλβς θα ξαναφέρει ηρεμία και χαμόγελα στους πετεινούς!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 

Πολύ σημαντική η απώλεια του Ραούλ Χιμένεθ για τους λύκους. Στα 4 παιχνίδια που έχει λείψει, η Γουλβς σκόραρε μόνο 3 γκολ και το 1 με πέναλτι. Θα λείψει και απόψε! Ο Ποντένσε και ο Νέτο είναι πλέον οι επιθετικές λύσεις για γκολ για την ομάδα του Νούνο, αφού ο Τραορέ, είναι τώρα χωρίς γκολ και ασίστ για 21 αγώνες πρωταθλήματος! Ο Ισπανός είχε σκοράρει στην τελευταία αναμέτρηση τους στο Μολινό, πέρυσι τον Δεκέμβριο, όπου η Τότεναμ νίκησε με 2-1 στο 91΄με γκολ του Φερτόνγκεν. Από την άλλη πλευρά, ο Σον με 11 γκολ και ο Κέιν με 9, έχουν πετύχει τα 20 από τα 25 γκολ της Τότεναμ, η οποία ωστόσο, έχει σκοράρει μόνο 7 φορές στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Είναι η τέταρτη φορά που συναντώνται οι συμπατριώτες Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Μουρίνιο στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι δυο τους πήραν τον τίτλο του καλύτερου προπονητή του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Οκτώβριο (Νούνο) και τον Νοέμβριο (Μουρίνιο). Ο Σάντο ήταν παίκτης του Μουρίνιο στην Πόρτο το 2002-04 και κέρδισαν μαζί 5 τρόπαια. Στους τελικούς του ΟΥΕΦΑ το 2003 και του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004, ο Νούνο ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Από τη στιγμή που σκοράρουν και οι 2 στα τελευταία 7 μεταξύ τους παιχνίδια και δεν υπάρχει λευκή ισοπαλία από το 1970, θα πάω με το  Goal / Goal. Επιπλεόν, με βάση την προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων, αλλά και της εικόνας τους εφέτος, θα δώσω προβάδισμα νίκης στην Τότεναμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοίχημα για νικητή αγώνα

21:15 Γουλβς – Τότεναμ / 2 @ 2.28

Στοίχημα Γκολ

21:15 Γουλβς – Τότεναμ / Goal / Goal @ 1.90

Γουλβς – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ