Για το «μπαμ» στο κουπόνι!

Ανανεώθηκε:
Θαναηλάκης εξώφυλλο

Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους στο lockdown. Προσοχή και στα γλυκά παίδες, γιατί ξέρω ότι όσο πλησιάζουν οι γιορτές, τόσο πιο ερεθιστικά στο μάτι και στο στομάχι είναι. Θα πεθάνουμε χοντροί και ακούρευτοι που λέει κι ένας φίλος…! Τουλάχιστον το δεύτερο το γλυτώσαμε…

Όποιοι ακολούθησαν χθες τα προγνωστικά στοιχήματος σίγουρα δεν το μετάνιωσαν! Κάναμε το 2/2 με Λίβερπουλ και Μπάγερν! Συνεχίζουμε λοιπόν, με στόχο να κλείσουμε εντυπωσιακά την εβδομάδα. Θα κυνηγήσουμε δύο ευκαιρίες σήμερα Κυριακάτικα. Μου τράβηξαν το ενδιαφέρον δύο αγώνες από Γερμανία και Αγγλία, που πιστεύω ότι μπορεί να με δικαιώσουν, ή να με στείλουν για… κούρεμα! Πάμε για ένα… «μπαμ» σε απόδοση άνω του 3.00, συν μία διπλή ευκαιρία!

Φράιμπουργκ – Χέρτα Προγνωστικά

Ντέρμπι…μέσης στη Μπουντεσλίγκα με δύο ομάδες που της χωρίζει ένας βαθμός κι έρχονται από αήττητο 4 αγώνων και οι δύο! Με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν 2 νίκες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με ομάδες της ουράς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας, πήραν “Χ” σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν! Δύσκολο…

Με τους Βερολινέζους να έχουν χάσει μόνο από Μπάγερν και Λειψία εκτός έδρας και την Φράϊμπουργκ να έχει μόνο μια νίκη στο γήπεδο της, ναι ξέρω, φαβορί οι πρωτευουσιάνοι.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 

Αλλά εγώ είμαι και λίγο της παράδοσης… Και παρότι κάποτε η Χέρτα ήταν φόβητρο για την Φράϊμπουργκ, τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Στα τελευταία 13 μεταξύ τους παιχνίδια, από τότε που ανέλαβε κι ο Κρίστιαν Στράϊχ, οι Μπλακ Φόρεστ (νάτο πάλι το γλυκό…), έχουν 5 νίκες και 6 ισοπαλίες! Και στα τελευταία 7, έχουν μόνο μια ήττα! Πριν ένα χρόνο στο Βερολίνο με 1-0. Κι αν πάμε και μόνο στα εντός έδρας, η Φράϊμπουργκ έχει να χάσει από τη Χέρτα από τον Φεβρουάριο του 2010! Έχει δηλαδή τώρα 7 αγώνες σερί αήττητη! Με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Πάλι υπερτερεί η ισοπαλία…

Πρωταγωνιστής σήμερα ο Αλεξάντερ Σβόλοφ, που έπαιξε 125 αγώνες με την Φράϊμπουργκ, πριν μετακομίσει στην Χέρτα. Τι να έχει στο μυαλό του άραγε…; Εγώ πάντως έχω το εξής: «Χ» σε απόδοση 3.40.

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα Προγνωστικά

Επανέρχεται το ντέρμπι των δυτικών Μίντλαντς στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το 2015-16, όπου στην τελευταία τους αναμέτρηση έμειναν στο 0-0. Πέρυσι ωστόσο στα play-offs της Τσάμπιονσιπ μας κράτησαν σε αγωνία με εκατέρωθεν εντός έδρας νίκες και τη μάχη να κρίνεται στα πέναλτι, υπέρ της Άστον Βίλα.

Οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά, θα λέγαμε ότι έχουν ένα προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση, αφού βαθμολογικά είναι 12 βαθμούς πάνω από τη Γ. Μπρομ, που κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς μάλιστα, η ομάδα του Ντιν Σμιθ, έχει 2 σπουδαίες νίκες με Γουλβς και Άρσεναλ. Συνολικά έχει 12 βαθμούς εκτός έδρας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει καταφέρει να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της σε 6 αγώνες ως τώρα. Εδώ όμως έρχεται αυτή η ρημάδα η διαίσθηση που μου λέει ότι η Γ. Μπρομ σήμερα δεν θα χάσει. Άλλωστε δεν έχει χάσει από την Βίλα εντός έδρας από το 2008 και μετράει τώρα, ένα σερί 6 αγώνων, αήττητη (8 σε όλες τις διοργανώσεις). Πάντως στα τελευταία 10 ματς στο Χόουθορν, υπερισχύει η ισοπαλία (2-6-2)!

Και φυσικά έχουμε και την αλλαγή προπονητή… Ο Σαμ Αλαρντάϊς πήρε τη θέση του Σλάβεν Μπίλιτς, του πρώτου προπονητή που απολύεται εφέτος, παρότι πήρε την ισοπαλία από την Μαν. Σίτι. Και οι αλλαγές προπονητών, συνήθως, λειτουργούν ευεργετικά στο πρώτο τους ματς στον πάγκο. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 Φράιμπουργκ – Χέρτα / Χ @ 3.40

21:15 Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα / 1Χ @ 1.87 

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ